Despre nimic

nuferi pe lac

Adevarul este realitatea, trecuta prin putul gandirii fiecaruia dintre noi. Deci adevarul nu este nicidecum doar unul. E, asa cum spune oricine nu are idee despre ce e vorba, “undeva la mijloc”.

Nu stiu de ce am scris textul de mai sus. 😀

Doamne, de ar tine zapada asta pana sambata, sa ne dam din nou cu saniuta. Desi nu mai speram sa ninga, n-am urcat saniuta in pod, nici hainele groase in raftul de jos.

Azi dimineata am vazut o masina de zapada. Nu de dezapezit. Era o masina plina de zapada pe dinafara. I se vedeau doar un pic farurile (se topise un pic zapada din cauza caldurii farurilor aprinse. Avea parbrizul curatat cat un cerc cu diametrul de 15 cm, si ii spate i se vedea numarul. Atat. In rest toata era acoperita cu zapada, dar nu ca restul masinilor pe care le vedeti pe stada, ci mult mai multa. Nu stiu de unde luase atata zapada.

Masina asta mergea. Fix pe linia de tramvai, dar nu cred ca soferul isi dadea seama de asta. 😀

P.S. A se observa nuferii violeti. 😀

(Visited 62 times, 1 visits today)
brontozaurel

Nu-mi place zapada cand stiu ca am de umblat. Da, dimineata cand ma trezesc si ma uit in gradina blocului din fata pot sa zic “vai, ce dragut!” cand sunt inca la caldurica. Pot sa zic “ce dragut!” si atunci cand topai prin parc prin zapada fara nici un alt scop.

Insa mi se pare absolut scarboasa vremea asta cand trebuie sa ies din casa cu un scop clar definit si pentru indplinirea caruia am la dispozitie un interval limitat de timp. Nu am masina si trebuie sa ma descurc doar cu auto-pingeaua si metroul. In plus, eu mai sunt si friguroasa. Si chiar daca da, acum nu este prea frig cand nu bate vantul, dupa jumatate de ora de mers pe jos prin vant sunt atat de inghetata incat imi vine sa ma spanzur ca sa inceteze odata chinul. Apoi detest hainele de iarna, faptul ca imi este mult mai greu sa ma misc cu o geaca groasa, faptul ca fularul face intoarcrea capului sa devina o chestie dificila. Deci… eu vreau sa se termine. Cat mai curand. Si sa avem temperaturi pozitive. Unde-i incalzirea aia globala cand am nevoie de ea?

PS – joi dimineata scriu fapta rea si fapta buna si le trimit pe mail.

morena

E greu ca vin din Buftea. In fiecare zi.
Si eu tot incet, incet vin. dar ceva mai greu 😛

P.S @coana zoitzica Cred ca se refera la “Flacara violet”.
E noul trend.

nina

@Nicu- mai iti spun, era minunata masina aia.Am vrut sa vad ce marca e, da nu m-am avut cum. 😀

@coana zoitzica- Nuferii violet au misiunea de a va ataca energetic. 😀

@Morena- imi inchipui, mai ales ca tu nici loc de parcare stabil aud ca n-ai. 🙂
da, da flacara violet….

nina

@morena- eu am ajuns acasa, cu metroul. Masina am lasat-o in fata firmei. A fost super. 😀 Ninge super-frumos.
@Ruxandra- hai ca nu va mai fi mult. Sa ne bucuram!!!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.