Ținuta mea de Crăciun

Nu contează că nu merg la cine știe ce sindrofie, pentru mine sărbătoarea Crăciunului e prilej de bucurie și sărbătoare, așa că merită o ținută specială. Care nu-i rochie cu spatele gol (pe aia o păstrez pentru Revelion), dar nu e nici trening. E o ținută care să-mi fie dragă și care neapărat să includă pantofi sau ghete cu toc. M-am trezit de dimineață și ținuta era gata pregătită. M-am gândit deja la ea cu câteva zile înainte și parcă orice grijă e ridicată de pe umerii unei femei când dimineața nu se trezește și trebuie să gândească ”eu cu ce mă îmbrac azi”. Cu atât mai mult în dimineața de Crăciun.

  • ghete-elegante-dama-presentia-lascarpa-1Începem cu încălțările dacă tot am vorbit de ele. Am niște ghetuțe în stilul celor Presentia de la LaScarpa, așa că ele fac parte din ținută pentru că am așteptat foarte mult să le pot purta. Dacă nici acum nu e sezonul lor, atunci nu știu când mai e. Sunt din piele cu ceva accesorizări și un pic de lac. Finuțe, ce să mai. Cum eu toată ziua sunt ba în atelier, ba pe teren, alergând după cine știe ce materiale sau accesorii, n-am prea des ocazia să le port așa că m-am setat pe ele pentru ziua de Crăciun, fie ce-o fi, le port azi, poate îmi revine dragul de purtat tocuri.
  • pantaloni-negriPantaloni skinny negri sau bleumarin, aici nu m-am decis încă la culoare, dar musai să curgă pe forma piciorului fără să fie colanți. Sunt genul de pantaloni care avantajează orice siluetă dacă sunt purtați cu o bluză mai lărguță din ceva mătase în partea de sus. Eu am făcut o obsesie pentru culoarea bleumarin în ultimul timp, dar cum ghetele sunt negre…

Port des pantaloni în genul acestora, am muștar, kaki, bleumarin, negri, bleu și albi. Îmi plac pentru că alungesc silueta, au buzunare (din care imi cade tot timpul telefonul, dar sunt buzunare, da?!) și pot fi purtați cu tot felul de variante la încălțăminte, de la stilleto la pantofi sport. Nu i-am cumpărat pe toți odata și pe mulți i-am personalizat cum numai eu știu, ba ici o floricică, ba colo o broderie, ce mai, le-am dat o nouă viață. În fine, vom vedea, să zicem că vor fi cei negri cu o curea turcoise.

  • bluza-damaCum spuneam, în partea de sus am o bluză nouă gri (era musai să am și ceva nou), din mătase. Îmi place mult cum se așează pe silueta mea bluzele de tipul ăsta, așa că mai am și una portocalie și una crem. Bineînțeles că diferă puțin una de alta, dar în mare materialul e cam același și croiala la fel. Au accesorii diferite, una are buzunare, alta un mic fermoar, deci să nu vă aud că-s la fel. Accept că sunt în același gen și garantez că în zilele răcoroase pot fi purtate cu vestă de blană deasura dacă vă deplasați doar cu mașina. Ceea ce nu încurajez. Bluza o voi purta băgată în pantaloni, am observat că arată mult mai bine așa, iar burta aia pe care ne chinuim toate s-o ascundem, ei bine, nici nu se vede dintr-o ținută din asta. Deloc.
  • colier-2Outfit-ul  va fi completat cu un accesoriu hand made. Este vorba despre un colier făcut de mine din….

Adică ceva colorat care să o înveselească, s-o întinerească și să o scoată din banal. Acum că l-ați văzut o să vă rog să ghiciți din cei făcut. Cine se prinde prima/primul va primi de la mine unul în  genl acestuia,  nu identic, că niciodată nu-mi ies la fel, dar la fel de frumos. Poate mai frumos!

Asta este ținuta mea de azi, poate pe seară apuc să vă și arăt o poză, cu toată ținuta. Poate!

Să aveți un Crăciun minunat indiferent de felul în care ați ales să vă îmbrăcați!

(Visited 371 times, 1 visits today)
Nina

Multumesc, Valentina!
Ai dreptate, colierul e din nasturi, asa ca te rog sa-mi trimiti pe mail adresa ta (gasesti mail-ul meu la contact).
Sarbatori magice sa ai! 🙂

Nina

Nu am timp să fac atât de multe încât să le pot vinde. Mă mulțumesc cu câteva pe care să le port eu din când în când. 🙂 Dar nu-s greu de făcut. Le poate face oricine. Dacă aș fi învățătoare, le-aș face cu copiii la orele de lucru.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.