Sfârșit de 2016

A mai trecut un an.

365 de zile, unele prea frumoase, altele extrem de urâte. Aș fi renunțat la cele frumoase pentru ca cele urâte să nu se întâmple. Dap, cu mare bucurie. Să fi avut numai zile banale, dar alea urâte să nu fi existat. Dar nu stă în puterea noastră să facem asta, așa că eu mulțumesc pentru ce am, plâng după ce am pierdut și îmi dau seama că viața merge înainte.

Îmbătrânim.

Exact cum zice melodia ”încep să nu mai recunosc omul din oglindă”. Numai că pentru mine asta nu-i o problemă. N-am ținut niciodată cu dinții de tinerețe. Poate și pentru că am trăit-o, m-am bucurat de ea și acum sunt curioasă ce urmează. Mai mult mă supără chestiile care se întâmplă în jurul meu. Nedreptățile. Măgăriile. Nesimțirea. Ura. Aș putea trăi fericită fără ele.

Ne ținem de planuri. 
Mă uitam pe un articol de la începutul lui 2016 și îmi dădeam seama că am reușit în anul ăsta să duc la îndeplinire aproape tot ce mi-am propus. Chiar și aia cu sportul pe care nici n-am avut curaj s-o scriu. Din punctul ăsta de vedere sunt foarte mulțumită. Bine, nu vorbesc germana, dar de azi mă apuc să învăț spaniolă. Și în iunie vorbim. 🙂

Citim mult.

N-am reușit totuși să-mi țin o ordine a cărților citite. Zici că acum le-am descoperit și citesc alandala. Cărți pe noptieră, cărți în ebook, cărți în telefon. Numai zilele astea am citit trei cărți: ”De ce să fii fericită când poți să fii normală”, ”Cel care mă asteaptă” și ”Tot ea- Becaming Meryl Streep”, iar azi, pentru că am primit cu autograf cartea lui Dragos Bucurenci ”Curajul de a ne lăsa văzuți” voi începe s-o citesc. Va fi ultima carte citită anul acesta și prima de anul viitor. 😀

Visăm la vacanțe

Deja mă ocup de rezervări, cred că mulți dintre noi o facem. Vrem să mergem în Spania la sârșitul lui iunie vreo 10 zile. Abia aștept. Mă gândesc și la câteva ieșiri mai scurte, vom vedea ce iese.

Muncim 

Aș vrea să spun și ceva demuncă, că asta ne ocupă mai tot timpul, dar am așa un mode de vacanță că nu mă pot gândi la nimic. Avem tot timpul să vorbim despre lucru. Acum mai avem 3 zile de vacanță.

Un 2017 de vis vă doresc!

(Visited 333 times, 1 visits today)
Loredana

Tu ești mereu încrezătoare și optimistă și alegi să vezi părțile bune. Ai așa o forță și o tărie, om puternic ce ești!
Să fie 2017 un an bun, cu de toate, dar bun. La mulți ani! 🙂

Cris

La multi, multi ani! va doresc un an minunat!
Voi nu doar visati la vacanta , voi planuiti serios 🙂 si va doresc sa fie multe si faine tare!
Pt punctele tale eu schimb: intinerim – ce daca scartaie toate si suntem obositi?! ma simt mai tanara (cred ca hormonii isi fac de cap) suntem sanatosi si fericiti :p; nu facem planuri – cam go with the flow noi in ultima vreme, planuim asa vag un concediu, dar va fi dupa ce il vom cunoaste si pe piciu mic; iar de munca – muncim muncim, ca altfel …….. :)))

Nina

Imi aduc aminte de noi pe vremea cand erau copilele mici. Chiar ca intineream, deci nu-i doar o parere la tine.
Vacante, tot asa, nu prea planuiam nimic mai departe de cateva saptamani, pe cand acum…
Un an nou plin de frumos sa avem cu totii!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.