Start de 2017

E liniștea din dimineața primei zile de lucru pe anul acesta. Am ales să începem pe 4 ianuarie pentru că pe 3 ia startul toată lumea și e minunat să știi că tu ai o zi în plus de vacanță. Senzația aia de luni seara când știi că nici marți nu te duci la lucru, e neprețuită. Bine, poți spune și că ai pierdut startul, dar să nu divagăm.

De azi morișca începe să se miște și se va opri un moment pe la mijlocul lui aprilie (știți că atunci e Paștele, da!?), după care va continua fără întrerupere până în vară când va veni vacanța. Dar până atunci e mult și e mai bine să ne concentrăm pe ce avem de făcut acum. Știți voi, cu pași mici ajungi departe.

M-am culcat aseară cu o amărăciune în suflet: citisem lista miniștrilor noului cabinet Dragnea Grindeanu. N-am nimic cu oamenii, poate că sunt destoinici, poate că avem noi idei preconcepute, dar așa am eu sentimentul acum, amar. M-aș bucura așa de tare să ne înșelăm cu toții și guvernul ăsta să facă să curgă lapte și miere în România… Să ne dăm seama că am fost niște proști, că tot ce știam noi despre ei erau scorneli și că Soros nu i-a lăsat până acum să-și facă treaba.

Până una alta, haideți să ne facem noi treaba, fiecare pe bucățica lui, fiecare cum știe el mai bine, pentru că e o vorbă din bătrâni care spune: cum îți așterni, așa dormi.

Spor la lucru, dragilor și să avem cu toții un an plin de bucurii mici și bucurii mari, indiferent de guvernul de la Palatul Victoria sau de Parlamentul din casa noastră!

Sursa foto

(Visited 347 times, 1 visits today)
Vienela

De cativa ani am senzatia ca nimeni nu isi bate capul cu problemele care apasa tara. Parca fiecare vrea la putere numai pentru folosul sau propriu si imediat. Pur si simplu nu mai cred in nimeni si nu mai am sperante de la nimeni. Imi vad de drumul meu, incercand sa fiu un om bun, sa nu ii deranjez prea tare pe altii. Atat.
La multi ani! Sa ai un 2017 cat mai reusit!

Nina

Din pacate multa lume e ca tine si crede ca daca nu baga in seama, nu exista. Stiu, e cea mai la indemana cale de supravietuire.
La multi ani, Vienela draga! Sa avem un 2017 bun!

Madutza77

Subscriu ca Vienela si sunt de acord cu vorba din batrani ! In rest…un 2017 Excelent tuturor ! Depinde de fiecare in parte cum ne facem treba in dreptul nostru !

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.