Diana

A fost floare la ureche! Ce au facut fetele? Cand ma gandesc ca ma asteapta si pe mine acelasi lucru anul viitor… :))

Madutza77

Un lucru este cert: ce invatam noi, cu ce invata ei astazi, e mult diferit din punct de vedere al literaturii…ceea ce… ma bucura nespus. Nu pot sa uit de sirul comentariilor de lectii, ce trebuiau invatate pe de rost, pentru examenul de admitere in liceu.
Astazi , sa stii sa comentezi text la prima vedere, sa-l incadrezi in genul literar potrivit cu argumente…e mare lucru si un castig pentru ei , zic eu. Bravo copii ! Felicitari si mult succes in continuare! 🙂

liliana

mie mi se par grele aceste subiecte. dacă la prima parte, poezia, e acceptabil, deşi nu cred că l-au avut pe minulescu până în clasa a opta, textul la prima citire mi se pare criminal. sunt copii de 14, maxim 15 ani, empatie? studii psihologice? viaţă socială? ficţiune? chiar, care o fi semnificaţia pentru ficţiune. literatură sci-fi? beletristică? o fi beletristica tot ficţiune? sau nu? haida de. cât despre întâlnirea cu scriitorul contemporan? nimic de zis. literatura română e promovată din grădiniţe, nu-i aşa? scriitorii români sunt nişte vedete şi auzi de ei la tot pasul. lumea le cere autografe pe stradă. ce cretin a gândit subiectul ăsta atât de rupt de realitate? şi ce scriitor să le aduci la copii de şcoală generală? măi oameni buni este un examen de treaptă, cum aveam noi pe vremuri nu de doctorat. aş vrea să-l văd pe patapievici la o întâlnire cu nişte copii între 10-14 ani. ce-ar putea să le spună iar copii să priceapă?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.