Scurte de joi

Deja joi?!

Azi m-am trezit devreme. Ori se simte ca a venit primavara, ori am eu prea multe griji ce nu ma lasa sa dorm mai mult. Oricum ar fi, am fost o harnicuta si zic sa ma laud eu, ca n-am sperante s-o faca altcineva.

Am strans rufele de pe culme si imediat cum termin aici, merg sa le pun pe la locurile lor. Am intins altele si am mai bagat o masina de rufe. Am spalat gresia din bucatarie si living, ca aseara am fost prea obosita ca s-o mai fac si pe asta. Am bagat si vasele spalate pe unde le e locul, mi-am facut o cafea si gata, uite-ma in fata laptopului pe care nu-l regasesc tocmai cum l-am lasat, pentru ca mi-au disparut diacriticele si nu numai. Mi-a instalat Sorin un Windows nou si probabil inca nu-i complet.

Vedeti, nu numai treburile m-au tinut departe de laptop, ci si faptul ca se lucra la el. Bine, daca as fi vrut cu tot dinadinsul sa scriu, mai era unul deschis pe masa, dar nu luati in seama toate astea.

Azi fetele se duc la Muzeul de istorie, dupa o epoca de istorie de 3 saptamani. Altfel o sa inteleaga exponatele acum dupa ce au inteles cat de cat cam care-i treaba cu istoria. Asa zic eu. Ele zic doar ca muzeul e in Centrul Vechi. 😀

Noi continuam seria comenzilor din care nu mai scapam, de ieri ma rog de clienti sa mai renunte la comenzi, am ajuns sa dau termene de executie de 2-3 luni, ceea ce nu-i ok, dar n-am ce face. Cert e ca mai avem nevoie de vreo doi oameni harnici si priceputi in atelier si daca stiti pe cineva din Bucuresti care cauta de lucru in domeniu ati face bine sa-i indreptati spre noi, fie ca-s fete, fie ca-s baieti. Le-ati face un bine si lor, si noua.

Mama e in continuare la spital si cred ca va sta si saptamana viitoare, e greu de gasit o schema buna de tratament pentru un om care nu prea si-a respectat regimul de diabet, dar care acum se va intoarce acasa doxa de informatii (le absoarbe ca un burete si pare hotarata sa respecte tot ce-i spune doctorul).

Gata, nu-i timp prea mult de vorba, am plecat. Aveti grija de voi!

(Visited 82 times, 1 visits today)
Madutza77

Mult Spor în toate ! Sănătate maximă mamei soacră! 🙂 Să ai o zi frumoasă, așa cum ți-o dorești ! 🙂 Toate cele bune ! 🙂

Nina

Multumesc, Mada! Sa stii ca ziua de ieri chiar a fost extrem de buna, desi foarte obositoare, cu multa alergatura, dar per total foarte buna. Sper ca si la voi!

Cris

Doamne cand te aud, parca esti mama 🙂 doar ea face atata treaba dimineata inainte de cafea si apoi sta linistita cu cafeaua, citeste ceva, pt ca apoi sa continue treaba cu forte proaspete 🙂
La mine joia e ultima zi lucratoare a saptamanii, de diseara incepe weekendul yupiii! Spor la angajat!

Vienela

Te regasesc mai bine si ma bucur, chiar daca esti ocupata si nu ai diacritice. 🙂 Eu aseara imi pierdusem docul si nu stiam cum sa il regasesc. :))))
Nu stiu pe nimeni prin Bucuresti, dar daca aud ceva, indrum omul spre tine. Nu te mai plange, multe comenzi inseamna ca sunteti pe val… 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.