Rezumatul saptamanii trecute

Nu s-a mai întâmplat niciodată să nu apuc să scriu pe blog măcar două cuvinte de-a lungul unei întregi săptămâni. Am mai avut eu perioade și mai grele ca asta, dar tot am găsit acolo câteva minute pentru jurnalul ăsta virtual. Acum însă mi-a fost imposibil, deși laptopul mă aștepta cuminte în fiecare zi conectat la internet și cu parola blogului ținută minte. N-a fost să fie!

Mi-am încălcat promisiuni (sper ca săptămâna ce vine să reușesc să le duc totuși la bun sfârșit), n-am răspuns unor mailuri destul de importante, am lăsat temele copiilor necorectate și nu mi-am curățat unghiile de oja sărită decât sîmbătă târziu. Am avut însă motive întemeiate să nu pot face toate astea, sper numai să nu fi fost totul în zadar.

Am umblat prin spitale (nu pentru mine, dar pentru niște oameni destul de apropiați), am avut în gazdă o fetiță din Germania venită la Waldorf cu un grup de copii de la ea din țară, am avut de predat o comandă care ne depășea cu mult capacitatea de producție într-un termen foarte scurt, etc. Nu mai vreau să-mi aduc aminte. Aș vrea s-o iau azi de la zero, dar mă gândesc la ziua de mâine și îmi dau seama că urmează o săptămână la fel de stresantă. Poate și mai și. Din nou spitale, din nou comenzi urgente, unde mai pui că joi e ziua mea, sâmbătă plec la țară și în două săptămâni sunt nașă de cununie și botez. N-am comandat lumânările, n-am rochie pentru biserică, n-am învățat Crezul, n-am luat hăinuțele de botez pentru bebe ștrumf. Hai că stau bine!

V-am spus că săptămâna viitoare trebuie să scriu în fiecare zi pe blog că altfel mă las de blogărit? Dar simt eu că toate se vor rezolva și vremurile în care în fiecare zi o idee drăguță mă gâdila pe la tâmple dimineața și până seara reușea cumva să fie scrisă, nu sunt așa departe. Mi-e așa de dor de vremurile alea!

(Visited 93 times, 1 visits today)
Laur

Ideea este sa fi optimista, ca se rezolva totul. Tu nu duci lipsa de el.{de optimism e vorba} Eu te stiu o luptatoare. Multa bafta!!!

Madutza77

A mea ( saptamana) a fost si mai si…dar nu ne dam batute niciodata , soro! 😀
Si… vorba aceea :” Când simţi că vrei să mori, gândeşte-te că alţii ar da orice ca să trăiască”. Fii barbata! 😀 O sa fie bine!
Succes in toate! 🙂

Vienela

Joi adica maine e ziua ta? Nu mai stiu pe ce lume traiesc, sunt ametita de prea multele pe care mi-am propus sa le fac, desi nici pe departe atat de multe cate faci tu. Nu imi ramane decat sa urmez indemnul Madutzei! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.