Ghiciti personajul

Aș vrea să știu ce credeți voi despre doamna din imagine. Ce-a fost, ce este, cum credeți că-si trăiește bătranețile, chestii din astea inspirate desigur doar de imaginea de mai jos:

doamna

(Visited 73 times, 1 visits today)
Madutza77

Sa nu zici ca-i mama-soacra? :))
Dupa imagine as putea spune ca are o batranete destul de linistita , ca este o DOAMNA veritabila ! Profesia : Pensionara!

Dan

Cred ca a lucrat in invatamant (adevarul e ca n-am nici cea mai vaga idee, e la ghici), acum fireste ca e la pensie, DAR din poza (pozitia corpului) imi dau seama ca e activa, nu se odihneste toata ziua.

Marmotica

Cred ca e mama soacra si cred ca a avut o viata tare activa avand in vedere postura ei 🙂 Acum traieste o perioada foarte frumoasa alaturi de familie, e fericita cu nepotii si copiii si cred ca e curioasa de noile tehnologii.

madlen

Fosta croitoreasa;
Actuala presedinte de asociatie de croitorie familiala;
Grija de nepoti, nora, fiu;
Cautand idei de pus in practica!
Cat la suta din cele de mai sus corect?

Vilma

E socrela ta draguta! Ma bucur cand vad oameni care trec dincolo de zona lor de confort si incearca si lucruri noi si mai ales se adapteaza la noua tehnologie.

Mama isi deschide radioul pe tableta, cauta retete, citeste cancanuri si uneori joaca jocuri. E mai rau cu limba engleza pentru ca nu o cunoaste…dar se descurca

nina

Ati ghicit aproape toti, e mama soacra, fosta si actuala croitoreasa. In imagine citea ceva despre zaharina si efectele ei asupra organismului. Are diabet si o intereseaza in mod direct subiectul. Are o viata extrem de activa cum spunea cineva mai sus. Va multumesc tuturor pentru opinii. A, si ea va multumeste. 🙂

Vienela

Am recunoscut-o inainte de a deschide articolul. Plus ca citindu-ti fiecare articol si povestind cu tine stiam deja ce a lucrat. Ar fi insemnat sa trisez daca raspundeam inaintea celorlalti. 🙂 Sa fie sanatoasa!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.