O noua provocare

No, acum dacă am terminat cu cozonacii, ouăle roșii, pasca și urările de bine, ne putem întoarce la rutina noastră zilnică pe care eu m-am hotărât s-o schimb. Nu, n-am de gând să-mi fac viața mai ușoară, ci din contră, mai grea. Ca să câștig două ore în fiecae zi, două ore doar pentru mine, m-am hotărât să mă trezesc din nou (o făceam fără probleme acum ceva timp) la ora 5 dimineața.

Astea două ore am de gând să le petrec la micuțul meu birou amenajat în pod, asta dacă nu cumva mă voi opri, acum în diminețile de vară, pe terasă. Și totuși podul este destinația perfectă, în liniștea de acolo am de gând să citesc și să scriu. Am 34 de cărți de citit și una de scris. Urați-mi spor!

Acum rămâme să vedem dacă reușesc, voiam să încep asta de azi, dar pur și simplu nu m-am putut trezi. Cum ar veni am început cu stângul sau, mai corect, n-am început deloc. De asta am ales să scriu aici, ca să mă ambiționez și s-o fac. 🙂

În rest am petrecut foarte frumos zilele astea, poate și din cauza asta n-am reușit să mă trezesc, în plus nici n-am pus nimic să sune. 😀

Spor și vouă în tot ce vă propuneți  și la mulți ani Aida pentru ziua de azi!

(Visited 35 times, 1 visits today)
O Oană

Parcă nici n-ar fi greu trezitul la ora aia vara 🙂 Întotdeauna m-am trezit mai devreme vara ca să stau pe balcon la aer, să beau cafea, să citesc sau să-mi întâmpin musafirii la fel de matinali.

Nina

Da, da, asa facam si eu. Bine, eu nu aveam musafiri asa de matinali, dar in principiu depre asta e vorba. 🙂

Mire M

Mult spor la scris si asteptam sa citim cu mare drag cartea scrisa de tine!Si eu mi-am propus sa ies dimineata sa stau 5 minute pe terasa dar dimineata nu mi-a iesit, poate miine!O zi minunata!

Madutza77

No, nu prea cred eu ca faci o treaba prea buna trezindu-te de la 5 dimineata, dar daca vrei sa incerci, n-ai decat. 🙂 In fond si orele alea doua de somn la care ai renunta, tot pentru tine sunt, si-apoi…ce dulce-i somnul dimineata 🙂 ….In rest , numai de bine! Spor la citit, dar mai ales la scris! 🙂 Ma bucur ca in sfarsit, te-ai hotarat sa scrii ! 🙂 Mult spor ! 🙂

Vilma

Sa ai spor in ceea ce ti-ai propus! Ai aer conditionat in pod? Ca ma gandesc ca poate fi foarte cald….

Si mie imi place sa ma trezesc dimineata, insa nu prea imi iese in ultimul timp.

Vienela

Nina, eu ma trezesc de vreo zece ani la cinci dimineata. Ai vazut cat de neagra sunt sub ochi din cauza asta? Adorm la ora 12 noaptea, deci dorm cam 5 ore pe noapte, tocmai pentru a avea mai mult timp. Dar uneori parca as fi beata de atata oboseala.
Vrei sa scrii o carte? Bafta multa! Nu ne spui mai multe?

nina

N-am de gand sa ma trezesc la 5 timp de zece ani. Oricum iarna n-as putea face si asta si am de gand ca seara sa nu ma prinda 11.30 treaza. Acum vom vedea cat voi fi in stare sa ma tin de program.

Andra :)

Îţi ţin pumnii! 🙂 Eu am căpătat o aversiune faţă de trezitul foarte de dimineaţă pentru că în timpul liceului 3 ani de zile m-am sculat la 5 jumate şi eram toată ziua obosită, indiferent că seara mă culcam la 8, 10, sau 1.

Sună aşa bine ideea unui mic birou amenajat în pod! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.