Vunk lansează Doi somnambuli

Avantajul de a avea doi copii adolescenți este că ești tot timpul la curent cu noile apariții muzicale, dar și cu părerile tinerei generații despre ele. Cu toate astea am fost foarte surprinsă uneori de piesele muzicale ascultate în căști de copiii mei. De la Pink și Dream Theater până la One Direction și Miley Cyrus orice se cheamă muzică ele ascultă.

Ei bine azi a venit rândul meu să le spun de-o lansare de piesă, mai ales ca și lor le place Vunk foarte mult. E vorba de Doi somnambuli, piesă care s-a lansat azi la ora din primul vers ”e zece fara un sfert”. Eu fiind atunci în mașină am ascultat-o prima data la Pro Fm și abia am așteptat să ajung acasă să văd și videoclipul, în care știam deja că joacă doi actori super- speciali de la Hollywood, dar nu m-am gândit nicio clipă că ar putea fi chiar ei:

Voi ce spuneți, vă place piesa? Mie da, imi place foarte mult, sper să le placă și fetelor mele, mai ales mesajul e unul pe placul lor:

Dragostea e oarba, o spun oamenii.

Dragostea e muta, ne o arata animalele.

Arata ca iubesti fara sa spui niciun cuvant.

(Visited 43 times, 1 visits today)
vienela

Am ascultat ieri piesa i mi s-a parut destul de buna. Nu de cazut pe spate de la ea, dar buna. Imi place si mie Vunk. Baiatul meu asculta mult rock nebun, cum ii spun eu, gen Pantera sau System of a down. :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.