A inceput campania vAlluntar

valluntar 2013În weekendul care a trecut am mers la țară la ai mei. Pentru că am vrut să petrecem cât mai mult timp acolo, am plecat de vineri seara (mai mult noaptea) și pentru a nu rata drumul pe care l-am mai făcut de o mie de ori, am rugat gps-ul să ne conducă. Evident că acesta a ales un drum numai de el știut și noi, dornici de aventuri pe drumurile patriei, l-am urmat. Numai că la un moment dat, pe un drum comunal, cred, soseaua era tăiată de un copac ce tocmai căzuse pe carosabil. Nu, n-a căzut de bătrânețe, ci tăiat de vreo 4 bărbati înarmați cu drujbă și topoare, ce se chinuiau să debaraseze repede șoseaua și să urce lemnele într-o dubă.

Ne-am crucit, n-am reușit să filmăm nimic, dar ne-am pus bineînțeles întrebarea: dacă de tăiat copacii oricum se taie în neștire, e cineva care mai și plantează ceva în țara asta?

Ca un răspuns la întrebarea asta, am aflat ieri de campania celor de la Editura All, și anume campania vALLuntar la care am participat și anul trecut și care anul ăsta promite să planteze copaci.

Ca să participi la campanie trebuie să ai blog de minim un an, să scrii corect romanește și să fi publicat cel puțin un articol pe săptămână, să soliciți o carte de pe site-ul editurii și să publici o recenzie a acesteia. Aveți aici detalii despre campanie, iar dacă sunteți prea comozi pentru a citi o carte și a o recenza sau pur și simplu nu aveți blog, atunci puteți totuși participa la plantarea unui copac printr-un comentariu la recenziile participante. Esențialul este că  anul acesta bloggerii participanţi în campanie vor primi câte un copac pentru fiecare 15 comentarii la recenzia publicată pe blogul lor la o carte ALL.

Știți ce mi-aș dori? Să fie atât de multe recenzii și mai ales atât de multe comentarii, încât la un momet dat oamenii ăștia de la All să zică: Opriți comentariile că nu vom avea unde planta atâția copaci. Glumesc!

Spor la citit, spor la scris și mai ales spor la comentat!

(Visited 50 times, 1 visits today)
vienela

Oare ma vor primi si pe mine in campanie, daca nu am implinit inca un an de cand scriu pe blogul acesta? Tare mult mi-ar placea sa particip. Ar fi doi iepuri impuscati cu un singur glont: as multumi si ecologistul, dar si cititorul din mine. :))

Nina

fata draga, sunt sigura, daca nu cumva absolut sigura ca te vor primi in campanie. Scrie-i Loredanei si spune-i ca vrei sa participi, spune-i și ca ai mai avut un blog inainte (asta asa ca sa nu aiba nimeni nimic de zis) si sigur poti intra.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.