Ai nostri sunt oameni intelegatori

copacCiteam zilele trecute despre nenorociul ăla care i-a tăiat coarda unui alpinist utilitar de la etajul 3 pentru că nu voia el să se facă nimic la fațadă și care a primit ca pedeapsă 4 ani de închisoare cu suspendare (și ceva supraveghere am înțeles, în fine).

Mă minunam, ziceam că așa ceva nu se poate, că ce mai nebun, vă dați seama în ce țară trăim și ce inimă de criminal a avut ăla să-i taie coarda omului?! După care îmi amintesc că de fapt e ceva normal.

Undeva la două străzi de mine, locuiesc niște oameni care pe hotarul dintre curtile lor au un pom crescut acolo din proprie initiativă și care acum amenință să dărâme unul din acoperișuri. Proprietara casei ce stătea să fie doborâtă de nuc se duce la vecina cu care împărțea pomul și vorbește cu ea, mai exact o întreabă dacă e de acord să taie copacul. Femeia zice da și asta cu acoperișul gata să cadă aduce un om cu drujba care se urcă în pom și începe să taie întâi crengile că dacă tăia pomul cu totul erau pagube mari de ambele părți. Și cum tăia el așa liniștit (asta cu liniștitul nu-i adevărat, drujba aia era un fel de vibe), numai ce apare fiul vecinei, care când vede ce se întamplă și își dă seama că mama lui (proprietara casei) a fost de acord cu tăierea pomului, o ia la bătaie pe femeie, acolo în curte, cu pumnii și cu picioarele că de ce a fost de acord cu așa ceva. O bătea pe mă-sa, ați înțeles, da?

Nu l-a oprit nimic, nici faptul că omul cu drujba a coborat din copac și n-a mai tăiat nimic, nici faptul că vecinii țipau la el s-o lase în pace, nici amenințările că au chemat poliția, nimic. Până la urmă când a venit poliția, mitocanul s-a oprit din dat pumni și picioare în propria lui mama. Dar poliția după zece minute a plecat și bătăușul a rămas acasă alături de nefericita lui mama, care abia a mai putut să se târască până în casă.

Deci da, aia cu alpinistul e normală. Perfect normală.

(Visited 291 times, 1 visits today)
vienela

Nu, cand primesti ceva neasteptat si necerut te intrebi ce urmareste respectivul, ce spera sa castige. :))
Stiu si eu o familie de felul acesta. Barbatul isi batea mama, nevasta, copiii si vecinii. Venea politia, il amenda, sotia platea amenda si el isi vedea in continuare de bautura. :((

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.