Anul acesta se poarta ceasurile

Mari. Dacă se purtau alea mici nici nu mai scriam articolul acesta, dar așa…

Am strecurat în articolul de vineri chestia cu ceasul pe care mi l-am comandat la sfârșitul anului trecut pe un site și pe care acolo l-am văzut minunat (pentru buzunarul meu, înțelegeți voi), iar când a ajuns la mine era mic și nu-mi inspira nimic. L-am purtat cu sufletul plângând vreo 5 zile, după care n-am mai rezistat și l-am vândut. Gata. Acum am alt ceas la care țin foarte mult, povestea e încheiată, numai ca luându-mi în interval de două săptămâni două ceasuri, am făcut un pic de cercetare și e păcat să nu benficiați si voi de ea, deși e clar super-subiectivă.

So, topul meu pentru anul acesta în materie de ceasuri e următorul:

locul 5

guess-multifunction-sporty-w12065l1_96998

Din păcate ceasul nu se mai gaseste, eu mi l-aș fi luat imediat, raportul calitate pret e incredibil, ceasul costa numai 450 lei.

 locul 4

fossil-es1793_98348

Fossil e o iubire mai veche de-a mea, mai ales că și Sorin are un ceas de la ei și e foarte mulțumit de el. Mă gândesc serios să-mi comand ceasul ăsta, chiar daca e din colectia 2009, îmi place de mor și da, v-ați prins, îmi plac ceasurile cu curea metalică. Unde mai pui că-l pot avea doar pentru 440 lei.

locul 3

Ceas Michael Kors

Era o vreme când mi-aș fi donat un rinichi pentru un ceas care să arate așa. E drept că eram mică și n-aveam minte. Până la urmă mi-am dat banii pe care tata mi-i lăsase pentru toata vara și mi-am luat un ceas asemanator. Habar nu mai am ce-am făcut cu el, ideea e că prima dragoste rămane. 🙂 Ceasul e în jur de 900 lei.

locul 2

 

Armand_Nicolet_M02_Moon_Date_Lady_Pink_2_1

Așa-i că și vouă v-ar plăcea un ceas care să vă arate fazele lunii? Fiță clar. Îmi place mult, dar nu mi l-as cumpara niciodată. Costă 2500 euro și arată exact aceeași oră ca și ceasul meu de 100 euro. Numai că-i super ceas.

locul 1

cel mai frumos ceas

 

Într-o lume perfectă ceasul ăsta ar fi stat acum la mâna mea, numai că nu s-a putut. Am însă unul  asemănător de care, așa cum vă spuneam la început sunt tare mândră.

Noi să fin sănătoși că timpul trece tot cum vrea el, indiferent de ceas.

(Visited 2,766 times, 1 visits today)
vienela

Cele de pe locurile 1 si 4 sunt preferatele mele (nu stiu in ce ordine). Nu am mai purtat ceas la mana de cand aveam vreo 25 de ani. Nu eram in stare sa am grija de ele. Ba le zgariam, ba le spargeam geamul, ba se strica nu stiu ce la curea, ba se defectau… Pe unul l-am scos de la mana in parc, pentru ca patinasem si eram transpirata. Am plecat de acolo fara el, desi pe vremea aceea imi functiona bine memoria. :))

Marmotica

Fossssiiill! Sunt fan ! Am acum la mana un model tare dragut, vintage- mi l-a adus mosul si de atunci nu ma pot dezlipi de el. Daca inainte nu mi se parea cine stie ce sa port ceas, acum daca il uit o zi acasa, ma simt goala. Cel de pe locul 4 mi-l doresc de ceva vreme , dar nu prea l-am mai vazut in magazine.

Laur

Imi pare bine ca ai luat ‘microbul’ ceasurilor de la mine. Vai, eu nu il dau jos deloc de la mana. Ma bate gandul sa-mi pun si la dreapta unul. Poate la vara sa se vada. Toate sunt frumoase, dar 4 este de vis. Abia astept sa-l vad…

nmbcatega

Mda…ce sa zic….se vede ca romanul nu are inca cultura obiectelor de lux….nu as purta un ceas quartz/baterie nici piscat cu ceara….ceasuri fara suflet!
Eu zic sa accesati forum ceasornicar.ro o sa ife o experienta strasnica in lumea ceasurilor!

Alex

Michael kors nu am , dar am o colectie care creste in timp …sunt fan ceasuri am un
casio edifice , .police ,fossil vintage , pulsar ,invicta ,inca un pulsar de costum pe curea din piele si un seiko 🙂 si inca mai am nevoie …

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.