Copiii vor plimbări în weekend

Pentru că la școala fetelor vineri e Bazarul și anul acesta vin și copii din alte Licee Waldorf din țară (s-ar putea ca asta să fie o tradiție de care eu aflu abia anul acesta), la noi va sosi joi Ioana, o fetiță din Sibiu si Bogdan, coleg cu ea. Mi se pare o chestie foarte faină asta cu cazarea copiilor din provincie la casele gazdelor din București, se leagă altfel prieteniile între copii. Ioana si Bogdan vor locui la noi până duminică așa că intenționăm să le arătăm un pic orașul și să-i facem să se bucure cât mai mult de vacanța la București.

Cum eu sunt neieșită din casă de vreo jumătate de an, am nevoie de ajutorul vostru să-mi recomandați ceva locuri frumoase de vizitat în Bucuresti in weekendul ce va veni. 

Ca să nu ziceți că vă rog chestii fără să vă povestesc ceva, ei bine anul ăsta la bazar am decis împreună cu fetele să facem… nimic. În fiecare an stăteam și vindeam chestii toată seara.  Ba lucruri făcute de noi în atelier, ba prăjituri… Mai țineți minte tartele de anul trecut? Acum e timpul să mai și cumpărăm. Vrem doar să ne plimbăm prin tot bazarul și să ne cumpărăm lucruri drăguțe pentru brad. Abia aștept!

Haha, parcă văd că apar copiii din Sibiu cu o multime de lucruri de vândut și stăm și vindem toată seara și anul acesta. 

(Visited 39 times, 1 visits today)
Giliola

Incercati un film 3D (eventual Cinci eroi de legenda), patinoar, plimbare prin mall, Cismigiul (unde ar trebui sa fie un targ de Craciun) sau Targul de Craciun de la Sala Dalles, daca e prea urat afara si neaparat o plimbare seara, prin centru, sa vedeti luminitele (care se aprind pe 05 decembrie)…Ah, si neaparat, dar neaparat mergeti la expozitia interactiva “Fabuloasa lume a banilor” de la Muzeul de Istorie, unde se vor distra fabulos fetele!

Distractie placuta!

Marmotica

Centrul vechi seara, parcul ior,arata superb cu luminitele..aah si vezi unde se tin targuri prin oras,ar trebui sa fie super. Ah si am auzit ca in afi palace e un rollercoaster:-D

viatanomada

Nu ratati “Antipa”, Muzeul national de Geologie,Muzeul Taranului iar daca ninge, o plimbare in orice parc. Succes!Distractie placutaaaaaa!

vienela

Ha,ha… Eu sunt neintrata in Bucuresti de cativa ani, habar nu am ce mai este pe acolo. Dar vin din viitor si iti pot spune ca vei incerca sa vinzi 7 globulete facute cu manutele tale indemanatice. :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.