A venit Moș Nicolae

Nu vreți să știți cum l-au așteptat, deși știu bine cine e. Au încercat să mă tragă de limbă, să le dau un indiciu, au vrut chiar să mă șantajeze chiar, dar nu le-a mers. Nu numai că nu le-am spus, dar le-am și indus în eroare. Asta afost partea buna.

Partea mai puțin bună, pentru mine, nu pentru ele, a fost că tati s-a hotărât și m-a forțat și pe mine să fiu de acord, să le dăm cadourile pe care le luasem pentru Craciun, acum. 🙁 Ce mai vaiet, ce mai zbucium, nu m-am înțeles cu el. Le dăm și basta! Și uite așa, aseară târziu când s-au întors fetele de la dansuri, au găsit în cizme, pe lângă dulciuri și fructe au găsit două tablete: asta și asta.

Evident, copiii nu se așteptau la cadourile acestea. Nici nu știau dacă e adevărat și dacă au voie să le atingă. Asta la început, că în nici două minute erau pe ele, le desfăceau, le aprindeau (eu în locul lor aș fi căutat 10 minute butonul de start), își instalau conturile de google și cumparau instalatii de pe google play.

Mă bucuram pentru ele, dar nu puteam să nu mă gândesc că azi au test de epocă la istorie și nu cred că mai am șanse să le fac să-și repete. Nu mică mi-a fost însă mirarea, când acum dimineață am prins-o pe Sonia citind despre Renaștere pe…tabletă.

Ok, toate bune și frumoase, numai că sunt curioasă ce le mai poate aduce acum Moș Crăciun. Dacă mă întrebați pe mine, acesta va veni cu cel mult două huse. De tablete. 😀

(Visited 40 times, 1 visits today)
vienela

Vor fi dezamagite vazand ca Mos Craciun este mai putin darnic decat Mos Nicolae. Asta daca nu cumva tati are un plan de rezerva si mai scoate ceva din tolba, cel putin la fel de valoros. :))
Ai copii cuminti, Nina, nu trebuie sa stai cu gura pe ele.

Cristina

pe vremea lui Ceasca eu primeam portocale si banane…si era eveniment. pfff ce s-au schimbat vremurile. primul tel mobil mi l-am luat din banii mei de bursa; primul calculator tot asa…

nina

Cunosc sentimentul. Si eu primeam de Mos Nicolae bombonele din alea varsate, cumparate le primeai la un cornet de hartie. 🙁 Sper sa apreieze caprele mele ce norocoase sunt.

Marmotica

Intrebare de marmota : de ce nu acelasi model la amandoua?
Si eu sunt nerabdatoare cand vine vorba sa dau cadou altcuiva sau sa fac pe MOsul. Cine stie poate scoate tati ceva mai tare , nu neaparat mai scump:P

Cristina

@nina: da, tin minte si bomboanelea alea, de obicei cu “praf” de cacao pe ele. Eu mereu ma bucuram de fructe :)) iar in 1989 tin minte ca a fost tata in delegatie in Ungaria chiar inainte de ziua mea (5 dec) si Mos Mikulas. A venit cu o groaza de Negerkyss (marshmallow in ciocolata) si alte nebunii ce nu erau la noi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.