Eu si Fares gandim cam la fel

Sau în același timp.

Ieri am avut 15 minute libere. Cum timpul liber e o sintagma pe care n-o mai recunosc ușor, m-am gândit că trebuie neapărat să fac ceva, așa că m-am apucat să meșteresc pentru Bazar. Da, chestia aia de la școala fetelor care se întâmplă azi și pentru care spuneam că n-am să fac nimic. 😀

Am urcat în pod și-am adus de acolo câteva globuri vechi dar încă intacte și  trei tricouri și mai vechi ca globurile. Am luat din garaj pistolul de lipit cu plastic și din atelier niște fundă, o foarfecă și câteva sfaturi.

Au ieșit șapte globuri minunate (cel puțin mie și celor din jur ne-au plăcut) pe care intenționez să le vând azi cu 2 lei bucata. Care mai dorește, care mai poftește!

Cum grămada cerea vârf, Fares mi-a făcut ieri o surpriză mare, mare. Pe lângă o mulțime de ceaiuri de sezon care mai de care mai aromate și mai îmbietoare pe care mi le-a trimis pe ochi frumoși, ca să zic așa, am primit și-o carte cu rețete faine de tot (încă nu le-am încercat, dar pozele din carte sunt de poveste). Ei bine, pe lângă astea zic, am mai găsit ceva foarte drăguț în cutie, și anume un globuleț personalizat.

Este, că era aiurea să vă povestesc astea și să nu vă arăt globurile? Mda…așa am zis și eu:

Iulia le-a văzut și-a zis:

– Ce draguțțțț! Parcă sunt ouă de Paște.

(Visited 110 times, 1 visits today)
vienela

Ai fost nu doar foarte cuminte, ci si foarte harnica. Vazand cat de frumoase au iesit globuletele tale, imi pare rau ca le vinzi. As incerca si eu sa fac, pentru ca sunt chiar simpatice.
Cred ca Mos Nicolae s-a deghizat in Nina cea plina de toane, care imi face surpriza dupa surpriza, care mi-a facut ziua frumoasa. Nu as fi crezut vreodata ca voi ajunge sa imi vad numele la tine in blogroll. Saru-mana, fata frumoasa! Ai putintica rabdare, sa imi amintesc cum se face si te iau la mine acasa. 😉

MMA

Foarte frumoase Nina. Sper ca nu il vinzi si pe ala cu numele tau. Asi face si eu globuri ca ale tale dar nu am timp, asa ca o sa le pun in brad asa cum sant. Weekend placut si spor la vanzare.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.