Caut o carte

Știu că e weekend și probabil aveți altă treabă decât să-mi citiți mie blogul, dar poate nimeriți aici din greșeală și mă puteți ajuta:

Am nevoie de ”Tabăra e la Sibiu” a lui Mircea Eliade. Am căutat-o peste tot pe unde am putut, recunosc că n-am fost la anticariate, dar timpul meu este…

Fetele au nevoie să o citească pentru școală, eu n-am citit-o așa că nu le pot ajuta deloc, iar de cumpărat n-am de unde sau, cum spuneam, poate n-am căutat suficient.

Așadar, dacă știți de unde o pot lua, aveți un link sau o adresă de librărie, aveți cartea și vă puteți lipsi de ea (contra cost, evident), vă rog din suflet să mă ajutați!

(Visited 1,258 times, 1 visits today)
andreea toma

Nu e povestire inclusă în volumele de proză fantastică? Pentru că eu cel puţin nu-mi amintesc vreo carte de sine stătătoare cu titlul ăsta. Şi din păcate nu am un astfel de volum acum, să verific. M-ai făcut curioasă.:)

Nina

sigur, Mihai, numai ca nu cred ca se gaseste. Am reusit doar sa aflu ca ultima data a fost editata de editura Simplu in 2008. Cred ca o pot gasi intr-o carte cu nuvele de Eliade, pentru ca Andreea are dreptate, nu-i o carte, e o nuvela.

gabi

🙂 Poate trebuia sa spun in romana… Poate ca asta e un semn sa ne facem permis la biblioteca.

La Nationala, frate! Nu exista mediu mai academic… poate doar la Academie… 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.