Ce-am mai făcut

Am avut o săptămână nebună care dă semne clare că se va repeta:

  • luni am semnat cel mai mare contract pe care l-a avut firma noastră vreodată. Sperăm că va decurge bine și toată lumea va fi mulțumită. 🙂
  • marți am tras ca nebunii să terminăm mai repede ce avem de făcut, pentru că termenele trebuiesc mult reduse. A, tot martți am simțit pentru prima dată toamna în anul acesta.
  • miercuri lucrurile n-au stat deloc roz, tata socru s-a simțit rău de tot (el oricum are grave probleme de sănătate), așa că după-amiaza și seara am bătut în lung și-n lat coridoarele spitalului. Din păcate tata a trebuit să rămână acolo.
  • joi am avut din nou o nebunie de zi, cu drumuri, cu creație (știți voi, partea aia faină când desenezi pe un carton mare un nou model de…vestă de data asta), iar mai spre după-amiaza am primit astea de la Fares, cărora le mulțumesc pentru ele și pe care îi anunț că sunt un fan al siropului de muguri de pin cu miere de la ei (Soniei si Iuliei nu le trece tusea cu nimic altceva):

A fost bătaie pe ele, așa că eu am decis ca de azi să lucrez la curățarea sângelui și să-mi beau ceaiurile din cănuța cu flori. Atât.

  • Fetele au avut și ele o săptămână foarte grea, la școală, pentru că în weekend au avut musafiri, au trebuit să tragă tare de tot pentru a fi cu temele la zi, la dansuri se pregătesc asiduu pentru concursul de la sfârșitul lunii (e primul pentru ele, așa că vă imaginați emoțiile).
  • Azi e vineri, să vedem ce-o mai fi. 🙂
(Visited 54 times, 1 visits today)
Gerhald

Minunile de la Fares pică perfect pentru sezonul rece. Partea tristă e că au o distribuție foarte dubioasă, în Timișoara cel puțin, in sensul ca ceaiurile si siropurile lor nu sunt de gasit in marile si micile retele, ci doar in magazinele de cartier.

Kadia

ce faine sunt cutiutele si canuta! Sa-ti priasca 😉 Voiam sa intreb de un site, ma gandeam ca i-ar placea maica-mi, apoi am vazut ca ai pus un link pe ceaiul incercat. Multumesc 😉

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.