Am nevoie de ceva vitamine

După ce luni de zile v-am împuiat capul cu programul meu infernal, evident că trebuia să sosească și ziua asta, în care corpul meu strigă disperat după odihnă. Și cum nici nu poate fi vorba de așa ceva până în ianuarie, mă gândesc să-l păcălesc cu ceva viatmine, poate, poate nu mă va lăsa la greu.

Nu numai că aș vrea să fiu plină de energie de dimineața până seara târziu (să știți că nu mă plâng, de la 6,30 până la 17,43 nu simt niciun pic de oboseală, mai greu e de la 17,44 până la 23,59), dar aș vrea și să am pielea sănătoasă și hidratată, iar pe deasupra să-mi și strălucească părul. A, să nu uit de unghii care ar fi minunat să nu se mai exfolieze.

Așadar, există niște viatmine minunate, care să mă transforme în extraterestru  mențină în formă până pe 3 ianuarie? De atunci în colo preconizez o perioadă de relaxare cu ceva munte și spa, dar ce fac până atunci?

(Visited 89 times, 1 visits today)
Cristina

Eu folosesc Supradyne dar numai in zilele alea “naspa” cand nu am energie de loc. Luam intr-o vreme Eurovita Multiminerale dar nu s-au pupat de loc cu corpul meu…
Ginsavit iti da energie dar te poate agita ca naiba, deci…depinde om.

Laur

Pentru unghii, ceva ulei de floare soarelui incalzit cat sa suporti sa bagi degetele 5 minute fiecare mana. Ai grija sa nu uiti pe foc uleiul.

JIMMY

Laptisor de matca
Polen
Spirulina+catina (Hofigal)
Gingseng siberian
merge si un complex de vitamine in completare
le poti lua de la magazine gen Plafar

si……vei fi ca la 20 ani

nina

tu crezi ca am eu timp de atatea chestii. Mie imi trebuie o pastiluta cat mai mica care sa le cuprinda pe toate sii pe care sa o iau cat mai rar. Si da, ar fi minunat sa mai fiu acum, macar ca si tonus, ca la 20 de ani. 🙂

giliola

pentru unghii eu folosesc ulei de masline; tin un bol in baie cu putin ulei in el si cat stau pe wc (scuze!) bag si mainile, pe rnad, in bol…si vreo luna de zile n-am mai dat nici macar cu lac pe unghii…pentru par, la fel, masca cu ulei de masline cald, inainte de baie

nina

Excelenta ideea cu uleiul in baie. Cred ca iarna ar merge tinut undeva aproape de calorifer si in felul asta am inteles ca are si mai mare efect. Multumesc!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.