Am învățat să-mi structurez fața

Deși nu-s o dependentă de make-up, nu plec niciodată mai departe de parcul din apropierea casei fără machiaj. Unul făcut de mine după cum mă taie capul.  Nu-mi iese întotdeauna rău, pentru că în general mă machiez puțin și foarte natural. Uneori aș vrea să mă aventurez și în machiaje mai elaborate, dar pur și simplu nu-mi ies. Mai exact, nu-mi ieșeau.

Fără legătură cu ce am scris mai sus, consider că există în lumea asta oameni meniți să fie mentori. Oameni în preajma cărora simți că tu ai mult de câștigat, de învățat și de admirat. Oameni ca ăștia, din păcate, întâlnești de puține ori în viață și, ce-i mai rău, puțini dintre noi au norocul de a rămâne în preajma unuia suficientă vreme pentru a fura de el cât mai mult.

Am avut șansa de a întâlni în viața mea de până acum câțiva asemenea oameni, dar cu excepția unuia, n-am reușit să stau în preajma lor decât cel mult câteva ore. Ore pentru care sunt recunoscătoare, fiindcă îmi place să cred că profit de timpul acela maxim. Un astfel de om este Dana Argeșan, o fată extrem de stilată și elegantă care reușește să facă zilnic lumea mai frumoasă. La propriu.

Dana e make-up artist de talie internațională de foartă multă vreme, nu cred că mai are nevoie de prezentare, face cu multă pasiune ceea ce face, emană o energie pozitivă cu care te poți încărca cu ușurință în preajma ei și, după toate astea, a rămas un om de o modestie incredibilă. O remarcabilă femeie, vă spun! Iat-o aici încercând să-mi predea câte ceva:

Unul dintre multele secrete de machiaj pe care le-am învățat de la Dana, are legătură cu structurarea feței. Este o tehnică care constă în aplicarea de lumini și umbre pe fața pentru a scoate în relief calități și a ascunde defecte. Rămâi uimit să vezi cum doar aplicând câteva picături mici de fond de ten, trăsăturile tale capătă alte valențe și, deși mama ta îți va ști întotdeuna vârsta, celorlalți le va fi greu s-o identifice.  😀

Și uite așa, într-o atmosferă de interior interbelic, am petrecut 5 ore foarte frumoase, de care sigur îmi voi aminti, cu drag, mereu. Și pentru cazul în care sunteți curioși să vedeți cu arată machiajul ochilor mei de aproape, aveți aici o mostră:

Tot ce v-am povestit și arătat mai sus a fost posibil pentru că am primit din partea Andreei de la Fast Forward Communication invitația de a participa la unul din cursurile de auto make-up organizate de Dana Argeșan. Dacă vă interesează să găsiți detalii despre cursurile de auto machiaj personalizate, și nu numai, răsfoiți site-ul Visio.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Marmotica

Foarte fain!
Eu nu ies din casa fara rimel pe genele mele de caprioara :))) In rest incerc sa imi fac un machiaj cat mai natural. Fond de ten folosesc doar la ocazii, dar zi de zi mi se pare ca imi incarca tenul prea mult.

Azi merg la meci

[…] În continuare nu pot să-mi țin gura, dacă tot am început să vorbim despre fotbal, și trebuie vă spun că Liverpool s-ar putea să nu treacă de grupe, are până acum doar 3 puncte din două meciuri (a luat bătaie acasă și a bătut în deplasare). În schimb, ucrainienii de la Dnipro (știu, n-ați auzit de ei, nici eu până de curând) sunt revelația grupei F cu două meciuri câștigate până acum și cu un picior în primăvara europeană. Fetelor, dacă v-am pierdut, vedeți că am mai jos un articol despre machiaj. […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.