Primul concurs de dans

O dimineață deosebită a fost ieri (Sonia, de lângă mine, îmi șoptește că a fost chiar infernală): dușuri rapide, mic dejun care nu prea intra, făcut pedichiuri, aranjat părul, și-n varianta lung (Sonia a avut un coc excelent executat de mine, într-o zi am să vă învăț) și-n varianta scurt (Iulia a vrut un pic de voum față de coafura ei obișnuita), pregătitul ținutelor de dans (fetele au participat la doua categorii: dans sportiv și dans modern și au avut nevoie de două ținute), căutatul șosetelor albe care a fost o activitate în sine. Și ca și cum toate astea n-ar fi fost de ajuns, printre pantofi de dans și rochii înfoiate a apărut și tati care ne spune că deja e 11 și el e curios la cât avem de gând să plecăm spre sală. Concursul începea la 12,30, dar e un întreg ritual care trebuie făcut înainte, acolo la sală, așa încât, cu cât ajungi mai devreme cu atât e mai bine. Nu a fost cazul nostru.

Evident că până la urmă am ajuns, evident că până la urmă fetele au dansat.

N-am să vă povestesc cum s-a desfășurat concursul pentru că mi-ar trebui cel puțin două zile, vă spun doar că echipa lor a luat premiul 2 la ambele probe la care a participat și chiar dacă îmi dau seama că ele, fiind începătoare, au cam tras echipa în jos, sunt totuși foarte mulțumită de rezultat și de felul în care celelalte fete le-au felicitat pentru cum s-au descurcat la primul lor concurs de dans:

 

 

(Visited 732 times, 1 visits today)
Frintz

Abia astept sa le vad la TV si sa spun…”sunt gemenele Ninei”…Care Nina? …Ei, nu o stii pe Nina? ….Nina de pe toane.ro …. O saptamana excelenta!

viatanomada

Felicitari! Cred ca toti sunteti entuziasmati, doar a fost munca de scholar, nu?! Emotiile tale sigur au fost duble fata de ale lor.

Laur

Felicitari!!! Eu zic ca este prea bine locul doi pentru primul lor concurs. Mai mult antrenament si o sa ajungeti pe primul loc. Inca odata felicitari! Nu uitati insa de scoala.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.