Azi merg la meci

La Steaua- Molde Fk.

Mă gândesc deja să pariez pe Molde 5 lei, ca să-mi recuperez banii de bilet în caz că pierd ai noștri. 😀 Dar nu e cazul, am un prieten care mi-a garantat că bate Steaua. Așa m-a și convins că asta-i meciul potrivit pentru ca eu să văd Național Arena și pe dinăuntru.

Să știți că nu-s chiar o neștiutoare de fotbal care vrea să se țină de coada bărbatului și în loc să-l lase singur pe stadion cu băieții se ține cu dinții de el. Nu, nici vorbă. Pun pariu pe ce vreți voi că știu rezultatele meciurilor de până acum din grupele Europa League, nu doar grupa noastră (știu că-i E, dar îmi place să zic că-i grupa noastră), ci și în celelalte 11 grupe, mai bine decât el. Știu și primele două clasate din fiecare grupă. Mă laud, e clar. Cu toate astea știu cel puțin două tipe mai tari ca mine pe fotbal, bine, nici eu nu-s de lepădat. Iar mă laud!

În continuare nu pot să-mi țin gura, dacă tot am început să vorbim despre fotbal, și trebuie vă spun că Liverpool s-ar putea să nu treacă de grupe, are până acum doar 3 puncte din două meciuri (a luat bătaie acasă și a bătut în deplasare). În schimb, ucrainienii de la Dnipro (știu, n-ați auzit de ei, nici eu până de curând) sunt revelația grupei F cu două meciuri câștigate până acum și cu un picior în primăvara europeană. Fetelor, dacă v-am pierdut, vedeți că am mai jos un articol despre machiaj.

Oricum, revenind la fotbal și la grupa noastră, nu trebuie deocamdată să ne facem griji de capra vecinului, noi trebuie să fim atenți la Molde, că ne cam suflă în ceafă în clasament, și să câștigăm meciul de azi. Dă, Doamne, să plouă în Germania și Sttutgart să facă egal cu Copenhaga! Am zis!

Ultima dată când am fost la un meci de fotbal pe stadion eram studentă și n-au trecut de atunci decât 15 de ani. Oare s-or mânca semințe e Național Arena? 😀

sursa foto

(Visited 56 times, 1 visits today)
MMA

OMG Nina! aici sant pierduta, dar am vazut azi sedinta ta de machiaj, am vrut sa comentez ca ai niste ochi superbi, dar mi-a sunat telefonul ca eram la servici si nu am mai apucat……ochi frumosi rau ai! La fotbal sant pe dinafara, dar la machiaj sant OK. Nu ies nici eu niciodata nemachiata din casa………Sa ai o zi frumoasa pe stadion.

Nina

Multumesc! Sper sa mai fiu in viata diseara la zece cand incepe meciul. Am pana atunci o tona de treaba de facut. Dar am energie cat 10.

Frintz

Ce ma bucur ca mergi pe stadion!!! Si eu am fost, de mai multe ori! Ultima data la Romania Olanda, rezultatul nu a fost tocmai frumos, insa atmosfera a fost unica….Si da, din fericire, nu se mananca seminte…oricum locurile sunt cam inghesuite, nu prea ai “intimitate”…profita la maximum, vremea e superba.. HAI STEAUA!!!!

Cami

Ia sa-mi spui tu doamna microbista cand mai joaca Steaua vreun meci de-asta mai important si cam cat costa un belet. I-as cam lua cadou lui Cip. Multumesc.

nina

Urmatorul meci este, daca nu ma insel, in 22 noiembrie aici la Bucuresti pe National Arena. Steaua va juca cu Stuttgart. Daca n-ai fost nici tu pe stadion, te sfatuiesc sa-l insotesti pe domnul Cip. Biletele costa intre 20 lei (noi am avut unele de 30lei) pana la 500 lei la VIP. Uite le poti lua de aici.

bogdan

mai astept mult si cronica meciului? sau nu se face? teaserul cu mersul la stadion m-a pus pe jar. ok, scorul il stie toata lumea. ok, poate chiar toata lumea a vazut meciul, la televizor. Dar chiar vreau sa-l vad si asa cum l-ai vazut tu. ca tare bine scrii. seara buna!

Nina

Bogdan, n-am avut deloc timp să scriu despre meci, iar acum ar fi prea tarziu si n-ar mai interesa pe nimeni, cu exceptia ta, evident. Dar promit ca data viitoare când voi merge, căci da, mi-a plăcut foarte mult, am să vă povestesc cu lux de amanunte. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.