Primii pantofi de dans

Iulia și Sonia merg la dansuri din iunie, adică au mers pe tot parcursul vacanței de vară, dacă vor reuși să obțină punctaje bune la școală, vor continua și pe parcursul anului școlar și, cine stie, poate vor face dans toată viața.

N-am considerat niciodată că au înclinații speciale spre dans, dar de data asta, profesoara lor împreună cu ajutoarele ei au reușit să scoată ce-i mai bun din ele și să le aducă la stadiul de… începători.

Cum și începătorii trebuie să pornească de undeva, doamna profesoară a hotărât ca, la Concursul de dans sportiv din octombrie sa participe și ele, atât la proba pe echipe cât și la individual.

Evident că fetele sunt în al nouălea cer și au intrat deja în vria pregătirilor, dar nici eu nu-s mai prejos, pentru că trebuie neapărat ca până la data concursului fetele să aibă câte două rochițe de dans de fiecare și pantofi. Pantofi de dans.

Toată viața am visat să am o pereche de sandale sau pantofi de dans. Am știut că-i doar un vis pentru mine, dar azi, văzând-o pe Sonia încălțată cu primele ei săndăluțe de dans, cu toc mic, de începătoare, m-am simțit ca și cum chiar eu aș avea în picioare pantofii mei de dans. Nu vă mai spun de fericirea ei.

Ale Iuliei vor fi gata mâine și abia dacă s-a abținut să nu plângă de supărare că sora ei le are deja. 🙁

Nu vreau decât să le urez ca ăștia să fie primii  dintr-un lung șir de pantofi de dans pe care să-i poarte la cât mai multe competiții!

 

(Visited 686 times, 1 visits today)
Cristina

uuuuu arata a pantofi de dansuri latino. am facut si eu salsa cateva luni dar, din pacate, cursurile sunt fix peste sedintele mele si iti dai seama ca nu am cum sa las lucru ptr dans. desi imi place de mor 🙁
bafta fetelor!

MIRELA

BUNA NINA, caut pantofi de dans pentru Amalia si am dat peste adresa ta.Observ ca fetele au fost la curs ,de unde ai comandat pantofi sa-mi spui si mie.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.