Perechea de blugi a fost câștigată de…

… Ioana. Hai că a picat exact ca un cadou de ziua ta, chiar daca au trecut deja câteva zile de atunci. 🙂

În tragerea la sorți au intrat toate fetele care au comentat, mai puțin MMA căreia mi-ar fi fost un pic greu sa-i trimit blugii în Canada. Dar ea are de la mine o pereche de blugi dacă binevoiește să treacă vreodată, în viața asta, pe la mine sau, cine știe, dacă mă duc eu la ea. 😀

Rezultatele au ieșit așa:

și pentru că am promis să că dau mai multe premii, primele 5 din listă vor primi de la mine câte un mic, spre foarte mic, cadou. Așa, de consolare.

Mulțumesc tuturor pentru participare și vă aștept și cu alte ocazii la concursuri e toane.ro

(Visited 55 times, 1 visits today)
MMA

Ma bucur ptr. Ioana sa ii poarte sanatoasa.
Nina, eu chiar am zis in comentariu pe mine sa nu ma bagi in concurs, una ca nu am nevoie de blugi si a doua ptr. distanta cum ai zis si tu. Promit caci cu prima ocazie cand vin in tara te caut, dar nu ptr. vreun premiu ci ca sa ne cunoastem. Iti aduc eu tie premiu. Sau poate ajungi tu pe la mine…………mi-ar place! Duminica placuta!

viatanomada

felicitaaaaaaaaaaaaari!
ma bucur pt castigatoare, eu azi mi-am luat balerini, de nervi ca mi s-a infundat chiuveta de la bucatarie si mai mult am stricat decat am reparat , dar mi-am acordat premiu de consolareee
yeap!!!
daaaaaaaaaaar , ma apuc sa-mi pictez mobilaaaaaa, daca iese ok, postez, daca nuuuuu……….

Nina

Raluca, in continuare adresa ta de mail nu e corecta. Te ro sa-mi trimiti tu un mail la adresa de la contact si-ti dau eu reply la el imediat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.