Fetelor, ecranul touch al telefoanelor e de sticlă

Am avut grijă de e ca de un ou. I-am luat două huse care mai de care mai nepractică și le-am abandonat după câteva zile de folosire.  Mi-am zis că mă decurc și fără husă, abia se vede cât de finuț și fruos e. El. Telefonul.

La începutul săptămânii m-a sunat cineva de la Vodafone să-mi spună că-mi expiră abonamentul la ei și să-mi propună unul nou. Zis și făcut, s-a rezolvat. Printre altele duduia de la telefon mă informează că pot merge în orice magazin Vodafone și-mi pot alege și-un telefon cu ocazia asta. Nici nu mi-a trecut atunci prin cap că-mi voi schimba telefonul mai repede decât așternutul. Adică azi.

Pentru că…

Nu spun că n-am mai dat cu el de pământ. Am dat. Dar nu cu bună știință. Mă durea sufletul de fiecare dată când cădea, însă mă obișnuisem deja cu gândul că-i tare ca o piatră și cel mai rău lucru care i se poate întâmpla, e să-i sară bateria. 😀 Tot cu starea asta l-am ridicat de jos și ieri, când am deschis ușa mașinii în mare grabă și el, sărmanul, a zburat din portieră direct pe cimentul colțuros al străzii. Cu fața în jos.

Pe cât de nonșalantă l-am ridicat, pe atât mi s-a imobilizat fața într-un rictus când i-am văzut ecranul țăndări. În capul meu blond era ceva de genul: cum, chestia asta nu-i de plastic? N-a fost nimeni acolo să-mi răspundă. Mai bine. 🙁

Evident că al doilea gând a fost: e, nu-i nimic, schimb geamul și e ca nou. Nasol moment, geamul ăla costă exact atât (dacă nu chiar mai mult) cât aș da pe un Galaxy S2 nou acum în magazin. Nu săriți, luat la reducerea pe care o am că am reînoit abonamentul.

Și mai ziceți că nu se întâmplă toate cu un scop…

 

(Visited 48 times, 1 visits today)
Ioana

Eu iti propun sa-ti iei toc 😀 E super practic si clapeta protejeaza si ecranul. E si putin mai mare, ce-i drept, dar te obisnuiesti repede!
Si sa te bucuri de noul tau telefon si sa-l folosesti sanatoasa! 🙂

Nina

@Ioana- am avut si toc. Nu mi se pare ok pentru ca de fiecare data cand sun atelefonul trebuia sa-l deschid, sa-l intorc si abia apoi sa raspund. Mi se parea un pic peste mana si am mai luat in calcul si faptul ca arata hidos. Am renuntat si acum trag ponoasele. Ma duc sa-mi iau telefon, mltumesc pentru urari. 🙂

vienela

Cand isi baga ala coada, toate ies pe dos… :))
Am avut si eu un harb de telefon care nu patea nimic, nici macar daca il aruncam de pe bloc(nu am incercat). I l-au furat sotului meu niste pui de tigani, cand era in piata, desi l-as fi dat de buna voie, sa scap de el. :))

vienela

Acum nu mai am deloc. :)) Folosesc doar fixul, in caz de nevoie urgenta. Am fost bucuroasa ca am scapat de telefon, ma bombarda Mihai zi si noapte cu apeluri si mesaje, cand nu eram impreuna. Mai ales la servici, ma deranja cumplit. :))

George Constantinescu

Folosesc de un an SGS2 cumparat de la eMAG cu case MOMAX (carcasa de teflon, fara clapeta) si folie de protectie ecran;
A cazut de cateva ori, inclusiv pe gresie, ciment, asfalt,… fara probleme, carcasa a protejat perfect aparatul, care arata ca nou si functioneaza impecabil !

Nina

E clar ca de azi inaine nu-l mai port nici eu decat in carcasa. Mi-am invatat lectia. Pana la urma n-am luat unul nou, am comandat pentru asta display-ul cu touchscreen. A fost 430 lei. 🙁

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.