Vă dă ei

În fiecare lună dau cu subsemnatul la Bancpost să-mi plătesc rata pentru banii împrumutați acum am și uitat câți ani în cea mai importantă monedă europeană și anume franci elvețieni. Sper că îmi înțelegeți starea de bine cu care intru în bancă lunar, dar așa îmi trebuie, nu despre asta vreau să povestesc.

Eram ieri în cea mai zen stare pe care situația descrisă mai sus mi-o permite, într-o sucursală a băncii căreia nu vreau să-i repet numele.  Așteptam la caserie, știți voi acolo unde deschizi portofelul, îl răstorni și dacă după ce plătești pe ghișeu mai rămân ceva bănuți, te declari mulțumit. Și pleci. Nu era cazul meu, eu mai aveam de aștepat o vreme, aveam în fața mea…2 clienți. Dar nici asta nu-i important.

Undeva în spatele meu la un ghișeu o doamnă încerca să facă un împrumut. Evident, nu avea toate actele la dumneaei, îi mai trebuia nu știu ce act adițional. Femeia se învoise de la serviciu pentru că Bancpost are program doar până la 17,00, deci orice om care lucrează și are un program de până la ora asta, nu ajunge niciodată la bancă fără un artificiu. Urma acum ca doamna care voia bănuții să se învoiască din nou, normal că abia după ce intra în posesia actului solicitat. Duduia de la birou, sensibilizată de  lamentările clientei care nu credea că se va putea învoi prea curând, i-a venit acesteia în întâmpinare și i-a spus că pe ea o poate găsi la bancă și după ora închiderii și că poate veni fără probleme până la 19,30 că o găsește.

În timp ce eu (n-am tras cu urechea, discutia avea loc pe un ton destul de ridicat) deja mă gândeam că funcționara este foarte drăguță, uite cum vine ea în întâmpinarea clientei, cum renunță ea la timpul ei pentru a putea doamna cu pricina să ia un împrumut, numai ce o aud spunând:

– Da, sigur, vă duceți la cei de la resurse umane și vă ei tot ce vă trebuie.

Eu înțeleg că trebuie să-i vorbești clientului pe înțelesul lui, dar chiar așa?

(Visited 35 times, 1 visits today)
Coana Zoitzica

Si tu, care nu ai vrut sa ne spui cum se numeste banca 😉
Cunosc o persoana, absolventa de conservator, care este la ghiseu la credite. A mai gresit acte, a mai dat informatii proaste, dar tot a prostit 2-3 clienti sa-si faca credite.

Gabi

vă dă ei… e bine, doar ca “u” s-a urcat in capul lui “a”

dar mai tare e absolventa de Conservator, draga de ea. Chiar era nevoie de conservator ca sa canti asa… in struna. ROMÂINIA! (hai ca sunt absolvent de Litere si am scris bine) Ce poti sa mai zici? Ma intreb oare ce s-ar fi intamplat cu lumea asta daca nu mergea nimeni la Banca…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.