Să-mi fie de bine

Acum că vacanța s-a încheiat (fie vorba între noi, eu mai am o săptămână de concediu, așa de reveneală), ne vom citi din nou în fiecare zi, cu bune și cu rele. Să sperăm că vor fi mai multe bune.

Am însă una rea, așa de început. Vă mai amintiți cum am pornit eu în concediu cu gândul c-o să-mi respect mesele și gustările, că n-am să mă abat de la iaurturile mele, că voi face extrem de multă mișcare…ei bine, în afară de partea cu mișcarea  nu m-am ținut de nimic, am mâncat în ultimele două săptămâni mai multă ciocolată decât în ultimii doi ani și tot așa. Cu câte kg credeți că m-am întors? Cu 2,2 (douăvirgulădouă) kg în plus.

Acum, nu e ca și cum am fost luată prin surprindere de greutatea arătată de cântar, dar dacă mă gândesc la cât am așteptat să scadă kg astea…

Nu-i nimic, am revenit, am programul activia la dispozitie, cu tot ce trebuie făcut în fiecare zi, am experiența anterioară și mai multă ambiție ca niciodată. Ok, nu mă ajută la partea cu mișcarea căldurile pe care le-am găsit aici, dar mă străduiesc.

Așadar, am pornit ieri (vedeți că n-am lăsat să treacă timpul, da?) de la 63,8 kg și ne mai auzim vineri pe tema asta.

Până atunci, pentru că sunt extrem de nescrisă o să scriu mult, mult, mult. Știți voi, impresiile de vacanță și pozele alea promise. Plus aventura cumpărării mașinii de spălat și a aerul condiționat, plus…

Bine v-am regăsit!

 

(Visited 74 times, 1 visits today)
vienela

Bine te-ai intors!!! Astept sa descarci tolba cu povesti.
2 kilograme zboara imediat, vei vedea.
Ce nostalgie imi provoaca cele 63 de kilograme pe care le ai. :((

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.