Să-mi fie de bine – 2

Vă spuneam aici că m-am întors cu 2 kg în plus din concediu. Desigur, am făcut o obsesie pentru asta și credeam că săptămâna asta dacă renunț la dulciuri și revin la programul meu de la Activia pe care bdw il am printat pe foi :d , voi reuși să scad măcar jumătate de kg pe săptămână. Ceea ce evident nu s-a întâmplat, mai ales că a făcu mama ieri un salam de biscuiți la care n-am putut rezista. Unde mai pui că tot ieri, pentru că mai aveam ceva gaz în butelia de voiaj și nici nu voiam să dau drumul aragazului din casă, am făcut cartofi prăjiți în curte la butelie, și deși eu am zis că nu mănânc, din cauza mirosului mai mult decât îmbietor am gustat vreo doi. Restul cinei a fost o salată, așa că să nu vă mire prea tare faptul că azi de dimineață cântarul arăta 800 g mai puțin decât la începutul săptămânii.

Să fie de la orele petrecute în piscină, să fie de la transpirația abundentă din zilele în care am așteptat instalarea aerului condiționat, să fie de la exercițiile ușoare recomandate de Marius Nedelcu…

Oricum, important e că se văd rezultatele și mă aștept ca săptămânile viitoare să fie din ce în ce mai bine. Promit că odată ce ajung la 60 kg nu vă voi mai stresa cu asta, voi fi o silfidă fericită cu o mulțime de rochii și perechii de blugi care-i vin perfect. 😀

Până atunci, dacă n-ați făcut-o încă vă sfătuiesc să vă înscrieți în programul Activia. Acum e perioada cea mai bună pentru a începe un nou stil de viață (avem fructe, avem legume, avem vacanțe, avem voință). Poți pune specialiștilor întrebări, te poți sfătui cu cei care sunt de mai mult timp pe forum, e fain acolo. Numai timp să aveți.

Eu vă las acum, am un sfârșit de săptămână minunat, cu spălat perdele și pus parchet (da, exact, la casă treaba nu se termină niciodată). Sper doar să țină vremea cu noi și să ne lase un pic căldurile astea năucitoare.

Spor și vouă!

(Visited 101 times, 1 visits today)
Cristina

Eh nu e mult 2 kg in plus din vacanta. eu de obicei vin cu ele in minus. Ca nu mananc si umblu mult si tot asa. mergem la munte 2 zile asa ca o sa apuc sa urc pe trasee. Sunt curioasa marti ce a zice cantaru :)))

vienela

Ce noroc pe mine, exact dupa ce am baut cafeaua si imi era pofta de ceva dulce, sa nimeresc la povestea ta despre salam de biscuiti. Ma faci sa ies din casa la prima ora. :((

Cristina

@nina: in general mananc mult mai putin decat acasa. ca mereu nu am timp. mai ales dc ma iau sa fac ceva. mananc dimineata ceva si undeva pe la 4-5 un pranz tarziu; in rest mai rontaim .
stiu cat e de greu sa dai jos 2 kg :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.