Aerului condiționat

Later edit: miercuri la 20,30 aerul condiționat era instalat. A mai fost nevoie de încă două telefoane apeluri telefonice date aceleiași firme. 🙂

Avem o casă răcoroasă, numai că vara asta căldura ne-a pus capac și am luat o hotărârea îndelung analizată de a lua un aparat de aer conditionat. De fapt, după ce ne-am întors din concediu, am dat nas în nas cu căldura din București și cum nu ne-am adaptat încă, a zis Sorin luni seara: mâine mergem să luăm aer condiționat că nu se mai poate. Așa am făcut.

Am ales unul după posibilități, conștienți fiind de faptul că instalarea lui se va face undeva la toamnă. Ca să câștigăm timp imediat ce am avut în mână certificatul de garanție, am și sunat la una din firmele recomandate să programez instalarea. Spre surprinderea mea mi-a răspuns de la primul apel o voce blondă și după câteva întrebări foarte profi pe care mi le-a pus mi-a zis senină că sunt programată pentru instalare mâine.

Alooo, cum mâine? Așa repede? Astea erau gândurile mele când duduia îmi povestea că mă vor suna băieți cu o oră înainte de a veni la mine pentru a avea eu timp să ajung acasă în cazul în care lipsesc. mi-a dat chiar si un număr de înregistrare a solicitării, ce mai, m-a dat pe spate. Recunosc, mă gândeam că nu-s în România. Prea a mers totul șnur.

Am ajuns acasă și sorin nici nu s-a mai obosit să bage la adăpost aparatul că: nu plouă iubire până mâine. N-a plouat. Dar iaca se întunecă și nici nimeni nu m-a sunat. Și dacă nici azi n-am ținut telefonul aproape… La un moment dat m-am gândit chiar că le-am dat eu numărul greșit, așa că m-am grăbit azi să sun din nou la ei. Păi ce, mi-a mai răspuns cineva? Nici vorbă. Sună în gol.

Mâine dimineață sun la următorii din listă și revin la sentimentul că instalarea se va face undeva la sfarșitul verii. Să nu uit să-i spun lui Sorin să adăpostească aparatul undeva.

A, și ca să fie clar, am cumpărat un aparat de aer condiționat de la Bricostore și firma la care am sunat se cheamă Tipo Concept Store.

Sunt curioasă voi ce credeți: în câte zile voi avea aerul condiționat instalat? Mă gândesc să-i dau și-un premiu celui care nimerește. 🙂

P.S. Maldita, zici ca sunt în prima fază?

(Visited 123 times, 1 visits today)
Frintz

Eu l-am cumparat online. L-am achitat cu OP si au venit a doua zi si mi l-au montat. Chiar mai repede decat aveam eu timp sa ma organizez. Bine…am uitat sa spun ca toate se intamplau pe la mijlocul lunii iunie…cand era un pic mai racoare …

Gina

Eu am cumparat aerul conditionat de la Flanco (ca si Maldita) si in 3 zile mi l-au montat. De fapt, aerul a fost achizionat sambata, iar marti la pranz deja baietii erau la datorie. Si eu am fost surprinsa de “viteza” lor, dar asta inseamna ca se poate asa ca mai bine suna si la celelalte firme si sunt sigura ca in 2 zile vei avea racorica in casa 🙂

Marmotzel

Nu avem aer conditionat , dar ne gandim serios sa ne luam unul, numai ca finantele-s cam reduse in perioada asta si nah.. Vi l-au instalat repede , chiar s-au miscat bine 🙂
p.s. ca am uitat sa scriu, bine ai revenit pe plaiuri romanesti, ti-a fost dor de noi ? 😀

laur

Norocul a fost ca am venit la voi, ca poate mai aveati si 2-3 piese de gresie sparte. Curatenia la locul de munca a lasat d dorit. Hai sa aveti racoare in casa…..que calor!!!

vienela

Daca o carte a avut nevoie de 9(noua)zile sa ajunga din Bucuresti la Ploiesti, o echipa de instalatori care sa faca treaba pe canicula va astepta zile racoroase, probabil spre sfarsitul verii. :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.