O stare

Sunt uneori atât de lipsită de vlagă și de idei încât îmi vine să mă așez într-un colț și să aștept să-mi treacă. Dar nu mă ține mult și imediat mă aud spunând: fără idei, fără idei, dar s-o știe toată lumea. Și uite așa mă trezesc scriind.

Mi se pare că s-au înghesuit prea multe lucruri de făcut într-un timp nu prea scurt, că asta s-a mai întâmplat, ci pur și simplu s-au înghesuit. Nu-i timp de ele, dar nici să le dau deoparte nu-mi vine. Am ajuns să percep momentele petrecute în fața unei cafele ca pe fericirea supremă. Am ajuns să mă bucur că nu-i mai rău, chiar dacă e destul de rău, am ajuns să nu mă mai gândesc la oboseală pentru că…am obosit deja.

Departe de mine gândul de a mă lamenta sau de a căuta scuze. Nu-i vorba de asta. Mă uitam ieri în oglindă și-mi vedeam ochii parcă mai încercănați ca altă dată. Și mă gândeam că nu-i ok. Cred că n-am dormit mai mult de 24 de ore în ultima săptămână. Dacă mă credeți, nici nu m-am cântărit vineri. Am uitat. Si când mi-am dat seama de asta, o cută finuță mi-a apărut pe frunte. O cută care ieri nu era acolo, dar care de azi se va alătura suratelor sale la fel de tinere și finuțe deocamdată.

Știe cineva când se oprește ploaia? Sunt sigură că starea asta de melancolie îmi va trece și energia îmi va reveni imediat ce soarele ne va zâmbi din nou. Numai de s-ar întâmpla asta mai repede. Și cearcănele, cum să fac să nu le mai văd?

 

(Visited 33 times, 1 visits today)
Frintz

In sfarsit o dimineata fara ploaie. Cerul e de un albastru atat de frumos. Imi place sa cred ca nu va mai ploua atat de mult. Ne e dor de soare! Stii ca si din cauza soarelui fac riduri?

nina

@Marmotzel – crede-ma ma uit doar de doua ori in oglinda, dimineata si seara. Uneori am impresia ca cele de dimineata sunt mai mari decat cele de seara. 😀

dan

nu ai timp sa dormi insa ai timp sa te uiti in oglinda. eu nu suport nici macar ideea ca liftul are oglinda. e drept ca am optiunea de a nu folosi liftul insa lenea e mai mare. se poate trai si fara oglinda. insa eu sunt barbat, s-ar putea ca asta sa fie oarecum altfel 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.