Am gradina mea…

La noi în curte nu prea e pamant. Avem doar un locșor de vreo jumătate de metru lățime si să zic 7 m lungime, pe care se înghesuie, dar totuși trăiesc trandafiri, lalele, un mar, un păr, multă viță de vie, agrise, zmeură, diverse floricele, ceapă, etc, toate vegheate de ghivecele cu căpșuni.

Bineînțeles că am fi vrut mai mult loc, dar dacă ăsta e, am încercat să-l folosim cât mai bine. Până anul acesta, când avem de gând să umplem terasa cu ceva de genul acesta:

 

Deocamdată a făcut Sorin doar unul (ieri de 1 mai, ca doar era ziua muncii :D), dar are de gând să facă multe, să le vopsim apoi cât mai colorat și să  împrejmuim terasa cu ele. Să avem astfel o adevărată grădină de zarzavat. Abia aștept să vă arăt ce iese. Și să mănânc recolta, evident. 😀

(Visited 49 times, 1 visits today)
Marmotzel

Capsuniiii, lasa zarzavatul 😆 Serios vorbind acum e o idee buna, daca ai ceva spatiu.. la noi in curte abia mai ai pe unde sa treci asa de aglomerat e.

nina

@Dan- sa nu exageram, avantajele staului la curte sunt departe de a insemna doar curte plina de pamant. La noi e vorba de terasa, nu de curte. In curte pe o bucatica de loc avem o multime de plante, dar cea mai mare parte e pavata. E mai usor de pastrat curatenia. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.