Săptămâna zece

Ziua 71 – 63,8 kg

Imaginați-vă focuri de artificii, confeti, jocuri de lumini. Vedeam toate astea azi dimineață când cântarul (v-am zis eu că dacă-i spun prieten se poartă frumos) mi-a arătat un număr de kg sub 64. Simțeam că n-am să mai trec niciodată de granița celor 64 kg cu care mă chinui aproape de-o lună. Cântarul așadar arăta 63,8 kg și eu am simțit în sfârșit că există șansă, că rochițele mele de vară vor fi tot ale mele și anul acesta (am în gând să le dau dacă nu mă mai încap). Ca să nu mai zic de blugi.

N-am avut timp să fac poza, dar diseară o fac și o postez, nu știu în ce măsură se vor vedea diferențe față de poza de început, dar vă zic sigur că 3,8 kg au plecat definitiv. Ok, puteau fi mai multe, dar nemulțumitului… știți voi.

La o întâlnire de săptămâna asta cu fetele am mai aflat mici trucuri care să mă ajute la dat kg jos și pe unele dintre ele le-am pus dja în practică, îmi fac în fiecare dimineață o carafă mare de apă plată cu lămâi verzi și goji. Fiță maximă, știu, dar măcar am eliminat problema asta cu apa pe care pur și simplu uitam s-o beau.

Atât am avut de spus, nu mă întrebați câtă bicicletă am făcut săptămâna asta, mâine dau jos din pod bicicleta adevărată iar minutele zilnice la pedalat se vor înmulți, mai ales că am ajuns la zi cu livrarea comenzilor.

Revin cu poza…

(Visited 36 times, 1 visits today)
Ioana

Sincerele mele felicitari!
Sa stii ca rochitelor tale nu le sta bine decat pe tine!
Daca asta e un motiv serios de petrecere cu apa plata cu lamaie, atunci plusez si eu cu pragul (mai mult psihologic) depasit si mentinut de o luna si un pic deja 😀
Te pup!
Weekend frumos!

nina

@Ioana- ooo, sa stii ca mie tare mi-e frica de perioada aia in care va trebui să mă mentin. Felicitari, asadar!

@Copila blonda- curat zână. Dar mai e munca mult de tot. 🙁

Cristina

Felicitari! Blugii pica si de pe mine dar nu am slabit ft mult cat am fost plecata. Insa am dat jos cm , ceea ce ma bucura. Maine vreau sa ma masor. Sincer, ma bucur sa vad ca se duce grasimea, nu neaparat kg.
Vine primavara si va fi si mai usor ca sunt muuuulte salate 🙂

Cristina

Eu de obicei slabesc …ca nu ma duc sa stau cu burta la soare. Am facut zilnic 10-20 km printre ruine grecesti sau romane :)) Si in general mananc ft putin in excursii…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.