Fete, Oriflame și mancare raw la aceeași masă

Am stat aseară la taifas cu fetele. Multe, frumoase, cu meserii care mai de care mai interesante, toate interesate să discute despre frumusețe și mai ales despre cât de eco se consideră fiecare.

Am revăzut cunoștințe vechi, (Adina, imi pare tare rău ca nu am stat mai mult de vorbă), am conscut fete noi, voi urmari constant de acum blogul Ralucăi, o minune de fata, și voi continua sa-l citesc pe al Andressei, altă minune de fată.

Dar cel mai mult mi-a placut aseară, pe lângă ideea Oriflame de a lansa o gama de produse certificate Eco, e vorba de produsele Ecobeauty  (deocamdata avem crema de zi, de noapte si de ochi, dar vor urma și altele), mi-a plăcut, spuneam, mâncarea.

Andreea  de la Casa RAw.Z ne-a gătit, într-un mod pe care eu nu-l mai încercasem până acum, multe-multe feluri de mâncare (char și tort), vă voi arăta și poze imediat ce Anca, altă minune de fată,  se va hotărî să le publice (imaginați-vă că mie nici nu mi-a trecut prin cap să-mi iau aparatul de fotografiat cu mine).

Prilejul cu care a avut loc această întâlnire a fost lansarea colecției de creme Ecobeauty de la Oriflame, iar echipa care s-a ocupat de eveniment nu putea găsi o locatie mai bună pentru el. Atmosferă caldă, creme ecologice, fete frumoase, cataloage Oriflame, mâncare raw, cum să nu fie o seară reușită?

Voi încerca cremele și vă voi spune despre ele, sper să-mi fie bune pentru că eu sunt client Oriflame și tare m-aș bucura să le pot comanda atât de comod.

Mulțumesc lui Tudor pentru invitație și fetelor de la Oriflame pentru explicații, acum mă duc să plantez comunicatul de presă. Nu v-am spus? A fost tipărit pe o hârtie cu ceva semințe, din care, dacă o plantezi și-o uzi evident, va crește o plantă. Sau mai multe. Sunt foarte curioasă.

 

(Visited 108 times, 1 visits today)
Marmotzel

N-am mai cumparat produse Oriflame din liceu.. si a trecut ceva timp ( nu foarte mult ca nu-s asa batrana 😛 ) Astept sa vad ce parere ai de ele, poate scap si eu de roseata de pe fata.

nina

@MArmotzel – o sa-ti spun cu siguranta. Sa stii ca s-a uscat cat de cat tabloul. Cred ca te sun maine, poate ne vedem macar 5 minute sa-ti dau cadoul. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.