Cerceii

Mi-a intrat în cap că vreau niște cercei frumoși și prețioși. Verzi sau albaștri că s-ar asorta cu ochii. Ideea nu mi-a venit chiar din senin, am visat într-o noapte că-i aveam în urechi și eram tare încântată. Asta-i partea bună. Partea proastă e că  nu -mi mai amintesc ce culoare erau, dar știu sigur că erau verzi sau albaștri.

Aproape că mă obsedează cerceii ăștia, așa  că i-am spus deja domnului Costea că vreau niște cercei frumoși de 8 martie, așa că, pentru a-i ușura alegerea, îi arăt câteva chestii. Nu că s-ar uita el vreodată pe blogul ăsta, dar măcar să nu aibă scuze atunci când îmi va lua cine știe ce.

 


(Visited 465 times, 1 visits today)
nina

@maria- mie primii imi plac cel mai mult, dar nu merg chiar la orice, așa ca prefer varianta 2 si 3. Bine, nu exact ăștia, dar ceva in genul lor.

nina

@copila blonda- da, îs fumoși și ultimii, că doar de aia i-am dat exemplu. Mi-e teamă însă că între modelele astea și ceea ce-o sa-mi ia domnul Costea va fi o mare, mare diferență. :))

Cami

Mmm, prima si a doua pereche nu mi-ar veni deloc rau nici mie!

Deci nu-s singura pe care sotul n-o citeste, zici. Hai ca ma simt un pic mai bine 🙂

Marmotzel

si eu aveam impresia ca “sotul” nu ma citeste, pana intr-o zi cand m-a surprins. Am scris eu un post mai trist asa si a venit la mine sa ma intrebe daca sunt ok, daca s-a intamplat ceva.. Si apoi mi-a zis ca a citit pe blog si ca il citeste constant 😛 Asa ca nu se stieee. Imi plac cei din a doua poza 🙂

nina

@Marmotzel- mi s-a intamplat si mie o chestie de genul asta, dar atunci il sunase un prieten sa-i spuna ca trebuie sa citeasca ceva. Si-a citit. N-a fost rau deloc, numai ca nu si-a facut un obicei din asta. 🙂

Cami

@Nina: ce-i drept, e destul de mult ca ne apreciaza (nu zic suporta!) in viata de zi cu zi. Dar macar un ochi aruncat pe bloguri n-ar strica, zau!

Stefania

Sunt superbi cerceii. Eu nu pot decat cercei micuti, tot timpul ma intreba sora mea de ce ii port ca oricum nu se vad, dar mie imi plac cerceii discreti. Dar admir cercei frumosi si prima pereche imi place la nebunie.
Trec sa comentez si la postul de 8 martie.
Stefania

Cora

Hello,
Acum dupa ce au trecut toate sarbatorile cu vanzari de bijuterii am si eu putin timp sa bloguesc :)). Mersi Nina ca ai inclus si cerceii de pe site ul meu si sunt sigura ca sotul tau a facut alegerea perfecta.Sunt foarte frumosi primii , cei cu markasite trandafiri din praf de coral, si ai mei binenteles :))

Alecu Florina

Plictisita sa colind magazinele urbane in care a inceput sa predomine monotonia si preturile sunt piperate,m-am decis sa navighez pe internet cautand magazine online de haine,insa nimic nu ma multumeau,nici pretul si nici calitatea hainelor,pana am dat peste un magazin se numeste Ssshoesss.ro,un magazin online de haine si incaltamine pentru femei,barbatii copi,site-ul este foarte bine strucuturat,site-ul este structurat pe categorii continand subpunce cu:vestimentatie,incaltaminte si accesorii pentru cele doua sexe,in partea stanga exista brandurile foarte cunoscute,dar si detalii despre reduceri,in partea de jos gasiti detalii despre comenzi,detalii foarte elocvente,pentru a putea vizualiza produsel dorit este nevoie sa dati decat un clik si imaginea se va mari.Preturile sunt foarte accesibile,este un magazi potrivit pentru orice persoana care tine la imaginea sa.Daca v-am convins atunci intrati si voi pe site-ul http://www.ssshoesss.ro/select.php?tip=m&c=65

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.