Unde nu-i cap vai de picioare

Tocmai când aveam de gând să nu mă mai plîng atît de lipsa timpului, a venit vremea să mă plâng de sănătate, pentru că, nu-i așa, dacă n-ai grijă de tine și forțezi de vreo jumătate de an, vine sigur o vreme în care nu te vei mai putea ține pe picioare. E, cam așa mă simt eu acum, cu o durere incredibilă de cap și cu forța unui purice rătăcit.

Partea cea mai proastă este că numai eu mă simt așa, ci și cei din jurul meu, pentru că am exagerat cu toții săptămâna asta, stând în atelier uneori de la 8 dimineața până la 1 tot dimineața. 😀

Să nu credeți că vine weekendul și ne odihnim, din contră, mergem la țară la ai mei să-l tăiem pe Ghiță. Da’ numai gândul la țuică fiartă cu piper băută fierbinte afară, pomana porcului cu murături și depănarea de amintiri mă face să mă simt deja mai bine.

Ca să nu vă plângeți că scriu puțin, v-am dat aici rețeta pentru tarta cu fructe și v-am povestit aici despre fete, spovedania lor și ce va urma după asta. 🙂

 

(Visited 63 times, 1 visits today)
MMA

Sanatate si relax va doresc, chiar daca nu se poate in perioada asta. Am fost si eu simbata la pomana porcului, prima data dupa ani si ani. Mi-a placut dar acum imi dau seama ca era buna o tuica fiarta, cea ce a lipsit….Weekend placut!

nina

@Dara- Nu ma necajesc, constat si iau notite. 🙂

@MMA- so, pentru sorici si pentru tuica aia fiarta bauta acolo in jurul sarmanului Ghita, astept un an intreg. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.