Astăzi toate cărțile sunt la jumătate de preț

Nu peste tot, doar la all.ro, care cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență, s-a hotărât să facă tuturor cititorilor un cadou și a redus azi toate prețurile la jumătate. Oferta e valabilă doar azi, dar daca vrei cu adevărat să profiți de ea, ai la dispozitie o zi întreagă, deci e timp suficient.

Ținând cont, că la mine, de exemplu, nu dai niciodată greș dacă îmi aduci cadou o carte, mă gândesc că nu-s singura din lume care se bucură de asta și putem la rândul nostru să-i cadorisim  pe cei la care ținem, cu cartile ce știm că le-ar plăcea.

Spor la cumpăraturi dragii mei, timpul trece, tic-tac, tic-tac…

 

(Visited 33 times, 1 visits today)
Dli

Pare interesanta oferta pentru ca oricum e aproape Craciunul si multi inca nu au reusit sa ajunga la cadouri asa ca posibil ca si eu voi comanda datorita tie pentru ca ai facut-o publica aceasta informatie. Sa vedem ce gasim la ora asta la reducere. Bafta.

ioana

mi-am amintit ca nu am primit cartea aia pe care mi-ai promis-o, lolita. mi-a cerut o doamna diana cumva adresa dar nu am primit niciun aviz postal nimic 🙁

nina

@Ioana- ia legatura cu Dinana si spune-i ca n-ai primit cartea. Sunt sigura ca se rezolva. 🙂 sau cine stie, poate n-ai tu noroc de carti de la mine. 😀 Glumesc.

@Dli- spor la cumparaturi!

weigela

Am comandat si eu azi carti pentru cadouri. Pentru nepotica mea de 3 ani si pentru cea mai draga verisoara, o tanara ambitioasa si puternica

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.