Sante, pentru mine un nou început

Sunt omul care a descoperit mai întâi fondul de ten, pe la 9 ani,  și abia apoi a aflat că există cremele de față. Nu le-am folosit pe niciunele o perioadă lungă de timp, dar m-am bucurat din prima clipă că ele există și că atunci când va conta, la mine a început să conteze pe la 20 de ani, le voi folosi cu încredere. Nu știam atunci că nu-s cele mai sănătoase chestii și că ele conțin multe substanțe dăunătoare pe lângă cele două care mă făceau pe mine să par o divă.

Cu anii am mai aflat una-alta, am început să fac diferențe, să-mi aleg mai cu grijă produsele cosmetice. Nu mi-a ieșit întotdeauna, dar m-am străduit. Am aflat însă de curând că se poate mai mult. Că produse cosmetice, dacă nu mult mai bune, atunci cu siguranță mult mai atente cu sănătatea noastră, se găsesc acum la nici doi pași de casă.

Vă spuneam săptămâna trecută că am fost la o lansare de produse cosmetice bio, iar de data asta bio nu e pus doar de fițe pe eticheta, ci produsele astea nemțești sunt cu adevărat 95% făcute din produse crescute în culturi certificate ecologic.

E vorba de gama de cosmetice Sante, produsă de unul dintre pionierii industriei cosmetice naturale, care încă de acum 30 de ani face produse cosmetice pentru piele și păr și anume Sante Naturkosmetik GmbH.   Produsele sunt importate în Romania de compania Biologistic, știți voi, oamenii cu mâncarea bio, care acum s-au hotărât să aducă pe piața noastră și cosmetice bio de cea mai bună calitate, pentru că, nu-i așa, de undeva trebuie să începem.

De exemplu, eu am avut multe perioade în care mă hotăram că e musai să schimb ceva în modul în care îmi aleg alimentele pe care le mănânc, dar n-am avut niciodată succes, pentru că în ecuație nu eram singură și cei de lângă mine mă ademeneau cu tot felul de chestii nesănătoase și eu, om slab, cădeam în ispită. Dar știți ceva, la cosmeticele mele nu se bagă nimeni, așa că m-am hotărât să încep de aici.

Pentru că SANTE este cea mai variată gamă de produse cosmetice naturale, are produse pentru ambele sexe, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, de îngrijire zilnică, dar şi de regenerare sau protecţie. Cuprinde gama creme de faţă pentru toate tipurile de ten (uscat, sensibil şi mixt); gama Family XL, o gamă formată din gel de duş, şampon, săpun lichid şi cremă de mâini la diverse gramaje pentru întreaga familie; o gamă de cosmetice de întreţinere corporală; au până și pastă de dinți; o gamă de îngrijire a părului pe care o testez deja; o gamă de hair styling şi doua game bărbăteşti, am avut de unde alege și de o săptămână tenul și pielea mea nu mai știu ce-s alea chimicale. Ia uitați la ce mă gândesc când mă cremuiesc:

Mi-am luat șampon, am cremă de față, de mâini, balsam de buze și servețele demachiante. Nu știu încă cât de bune sunt față de cosmeticele mele de până acum că nu m-am transformat în zână într-o săptămână, dar vă spun cu mâna pe inimă că numai certitudinea faptului că folosești ceva non-chimic care-și face treaba îți dă așa o stare de bine, care justifică toată cheltuiala din lume. Căci da, produsele bio sunt puțin mai scumpe, dar nu vă gândiți la cine știe ce sume astronomice. Le găsiți deocamdată în farmaciile City Pharma iar șamponul mare e 50 lei.

A, și m-am hotărât ca încet- încet să-i influențez eu în bine pe cei din jurul meu, așa că anul acesta Sorin va găsi sub brad și astea:

(Visited 317 times, 1 visits today)
Cora

Fain articolul si buna si ideea de cadou, al meu e atat de , nici nu stiu cum sa i spun sincer , nu l intereseza nimic din produsele cosmetice din baie, consuma orice i pica n mana, ar fi in stare sa se spele si cu spuma mea de par. Ma mai gandesc daca merita un cadou atat de , de.. sofisticat cred pt. el :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.