Voi mai aveți hăinuțe vechi?

Ne-am obișnuit să ne îmbrăcăm micuții frumos, cu gust, cu stil și cât mai modern, de multe ori, nu pentru că așa ar vrea ei, ci mai ales pentru că vrem noi să-i vedem frumoși, bine îmbrăcați și nu mai prejos decât copiii vecinilor sau colegii lor de școală.

Am văzut de multe ori părinți cu haine ponosite și demodate, ținând de mână copilași încălțați cu pantofi Puma sau mai știu eu ce geacă mică de firmă mare. Ideal ar fi să păstram un pic proporțiile și să-i îmbrăcăm pe copii cu haine bune, dar pe care să nu dăm tot venitul familiei. Nu pentru că ai noștri copii n-ar merita tot ce-i mai bun, dar trebuie să ne gândim acum că ei vor aprecia cu adevărat aceste haine abia atunci când și le vor alege singuri.

Pentru că mie îmi plac hăinuțele mici si frumoase din magazine, am tendința ca la fiecare ocazie la care trebuie să iau un cadou pentru un copil (fetelor mele sau altor prieteni de-ai lor) mă îndrept citește continuarea pe mamiștie.ro

(Visited 40 times, 1 visits today)
andreea iulia toma

De la prima fetita am pastrat majoritatea pentru alt bebe. Si bebe a venit dupa cativa ani si mi-au prins bine hainutele cat a fost mica. Apoi, nu s-au mai potrivit la marimi desi s-au nascut aproape in aceeasi perioada a anului, una in ianuarie, cealalta in noiembrie. Insa cea mare era mai grasuta, cea mica e slabuta si tot a trebuit sa cumpar. Dar, sa recunosc ca nici nu am rezistat fara sa ii iau si haine noi, nu multe, dar… Acum, din ce a ramas mic, cele mai multe le-am pus din nou la pastrare, am mai si dat o parte, dar destul de putine. Si nu mai am de gand sa fac vreun alt bebe, dar asa sunt eu, mai sentimentala. Bine, mai am o sora si un frate care inca nu au copilasi si probabil vor folosi si ei garderoba la copiii lor. Nu am luat haine scumpe, de firma, mare parte sunt din piata, cel mult din hypermarket.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.