Pentru că dăruiesti, primești

Rar se mai întâmplă în zilele noastre să fim altruiști. Mărturisesc că-s foarte mândră de mine când mi se întâmplă asta. Și-s mândră des. 🙂 Sunt foarte puține persoane care dăruiesc lucruri, fără să ceară nimic în schimb la un moment dat, deși există posibilitatea să primească mult mai mult datorită gesturilor pe care ei le fac fără nici un fel de subînțeles.
Zilele acestea, (pe lângă faptul că mi-am pierdut buletinul 🙁 )  am primit un pachet promoțional Milka Jacobs – Daruiesti, Primesti. În pachet se afla și o eșarfă draguță (cine mă cunoaște știe că sunt fan eșarfe, cine nu, află acum) tocmai bună de purtat pe vremea aceasta dificilă și ciudată de sfârșit de aprilie și început de mai. În mintea mea de femeie cu toane n-am crezut niciodată ca movul cu verdele ar putea fi puse în același loc, dar iacătă că se poate.
Acum am aflat că Milka și Jacobs de fapt premiază purtătoarele de accesorii din aceste pachete. Sunt tot felul de caravane pretutindeni prin oraș conform paginii lor de Facebook , iar eu am văzut zarvă mare acum două zile prin zona P-ța Unirii, dar nu mi-a picat fisa căci altfel făceam și eu o mică paradă și poate câștigam un voucher de 10.000 ron. Da, n-am scris suma greșit. 🙂
Acum în săptămâna mare când toți cheltuim mai mult decât ne ține punga, este frumos să vezi cum unii oameni câștiga totul felul de premii, mai mici sau mai mari, în funcție de norocul fiecăruia. De exemplu eu ieri am pierdut 100 de lei din buzunar. Nu mi i-a furat nimeni, sunt sigură. So, cineva se cheamă că i-a câștigat. Dar nu-mi pare rău. Fiecare cu norocul sau ghinionul lui. 😀

O prietenă îmi spunea că un alt concurs de la Milka si Jacobs se desfasoara si pe coffeechat.ro, unde se ofera cafetiere și pachete Milka Jacobs, pentru a-ți servi prietenele cu cafea și ciocolată atunci când stați la o sueta melodramatica de fel. Am intrat pe site și aproape că n-am mai putut pleca de acolo. Nu, nu m-am înscris la concurs, dar am citit poveștile scrise de ceilalți. Fie că-i vorba de gânduri bune și mângâieri (astea-s cele mai scumpe), fie că îți place să faci cadouri mari și grele, important e să-ți placă să dăruiești. Și să scrii. Trebuie să recunoașteți că e ușor să vorbești despre ce-ți place să dăruiești, iar citind ce fac alții când e vorba de daruri, îti vin idei. Bune.
Mă întreb eu oare ce sentiment ai când câștigi ceva când nici nu te aștepți. Să mergi pe stradă, apăsat de gândurile și grijile tale, și să te oprească o fătucă care-ți sugerează să tragi un biletel, ca la loz în plic și să te trezești că te-a lovit norocul fix în cap.  Sau, mă rog, la buzunare. Măcar acum  înainte de Paști, ca să ciocnim un ou roșu și cinstit.
Pe mine m-a lovit ieri, când poștașul a intrat la noi în curte ținând în mână buletinul meu. 😀
(Visited 114 times, 1 visits today)
MMA

Bine ca ti l-a adus inainte sa iti faci altul.
Chiar voiam sa comentez ieri, ca e rau sa iti pierzi portofelul cu toate actele, dupa ce anulezi carti de debit, de credit, permis de conducere, carte de sanatate si dai comanda de altele, ba la unele mai si platesti, dee, ca ai fost cascat, dupa ce le-ai reinoit pe toate, ba chiar iti iei si un nou portofel….dupa toata tevatura, gasesti portofelul vechi cu toate in el…..asta da ghinion. Tu ai avut noroc.
Paste fericit!

nina

@Anka- sa stii, de bucurie ca mi l-a adus, m-am si dus repede la banca. 🙁

@MMA – asta da ghinion. Auzi, sa-ti faci altele si apoi sa le gasesti… Mai bine pierzi o esarfa, iti iei alta si apoi o gasesti si pe prima. Sunt mici sansele ca pe cea noua sa o alegi identica cu cea pierduta. 😀
Sarbatori frumoase si tie!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.