Să mă achit de-o datorie

Știți că urma să prepare  și Iulia ceva, da?

În penultima zi a anului pe care tocmai l-am încheiat, și care în paranteză fie spus, n-a fost tocmai rău pentru mine, copilul Iulia și-a ținut promisiunea și ne-a pregătit și ea un desert. A făcut-o însă în cu totul altă manieră decât Sonia, adică a apărut în bucătărie și a zis: “Lăsați-mă și pe mine să fac un desert!”  I-am cerut să-mi arate rețeta, să văd ce-a ales ea cu privirea limpede mi-a spus senină: “Nu-mi trebuie rețetă, eu fac clătite.”  😀

Bineînțeles că până la urmă a apărut și rețeta, care era cu totul altfel decât fac eu clătitele în mod obișnuit, copilul a găsit-o pe net și s-a decis că pe aia o face.  A pregătit o compoziție pentru 10 clătite și s-a apucat de treabă. A trebuit doar să i le întorc eu, căci altfel cred că de revelion zugrăveam bucătăria. 😀 În rest, ea a ales umplutura, ea le-a aranjat cum a găsit de cuviință pe farfurii și ne-a invitat la masă. Au fost, desigur, delicioase:

 

Ieri am făcut și eu ceva, doar nu era să mă las mai prejos:

Bine v-am regăsit, sper că ați petrecut frumos trecerea în 2011! Să ne citim sănătoși și anul acesta! 🙂

(Visited 162 times, 1 visits today)
viatanomada

La multi ani buni,draga Nina! Sa ne traiasca copiii astia minunati pe care-i avem si sa ne faca mereu surprize asa placute si gustoase.La noi acum la mare cautare este painea facuta cu masina de paine,e bataie care sa puna ingredientele si sa faca setarile;de obicei masina nu da rateuri,asa ca toata lumea e multumita.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.