Îmi caut ţinută pentru revelion

De câţiva ani buni, adică mai mereu, petrec revelionul acasă. Cu prieteni, cu rude sau singuri, doar noi, familia, aşa s-au aranjat lucrurile de cele mai multe ori. Nici anul ăsta nu face excepţie, asta dacă nu cumva vom primi, aşa, o invitaţie extraordinară în timpul scurt care mai e până la sfârşitul anului.

No, acum că am stabilit locaţia, adică living-ul personal cum spuneam, am o dilemă de care mă lovesc an de an. Cu ce naiba să mă îmbrac în noaptea dintre ani dacă stau acasă? Tradiţia spune că trebuie să te prindă anul nou îmbrăcat frumos, parfumat, cu chef de viaţă şi ceva bani în buzunar, dar ce înseamnă frumosul ăsta dacă stai acasă şi, mai mult, n-ai nici musafiri?

Am încercat în fiecare an să împac şi capra şi varza, adică să fiu îmbrăcată şi frumos, dar şi comod, uneori mi-a reuşit, alteori nu. Plus că de multe ori mă îmbrăcam prea comod ( treningul cu ştrasuri, pentru cunoscatori 😀 ) şi după miezul nopţii veneau prieteni care ne luau cu ei la alte petreceri şi era groaznic să stau să mă gândesc cu ce să ma  îmbrac fix în noaptea cu pricina.  Aşa că acum mi-am propus să mă decid din timp, treningul cu pricina l-am dat într-un moment de maximă luciditate, aşa că iese din discuţie, so, cu ce ma îmbrac? Accept orice fel de sfat. Asta nu înseamnă că-l şi pun în practică, dar cine ştie ce idei aveţi voi şi eu mă complac în ignoranţa mea.

Voi ce puneţi pe voi în nopatea dintre ani dacă staţi acasa şi nici nu aveţi musafiri?

P.S. Dacă aveţi cont pe facebook, vă rog să-mi daţi un vot la concurs. E nevoie de două like-uri de la fiecare dintre voi, unul la pagina asta şi altul la ţinuta mea. Nu , nu-i ţinuta de revelion, nu are legătură. 🙁 Mulţumesc!

(Visited 540 times, 1 visits today)
Ada

S-a votat pe FB!
Cat pentru tinuta de acasa de Revelion… nu stiu. Blugi, un tricou/bluza cu schepsis, un toc comod, machiaj frumos, par aranjat un pic mai special decat de obicei si banii in buzunar. 😀 Petrecerea poate sa inceapa!

Isolda

Hmmm
Intotdeauna am urat Rev-urile . Dom’le io nu ma pot distra la comanda . Pen’ ca e Rev si toata lumea dantuieste hop si io …c-asa e regula .
Mie-mi place sa ma destrabalez atunci cand imi vine . Asa ca nu ma stresez cu acest party .Deci nu stiu ce sa-ti recomnad ….

schumitza

pai eu as zice o rochie pulover tricotata/crosetata care sa nu fie nu stiu cat de stramta (in general nu-s) ca sa te simti comod, colanti/ciorapi si ceva pantofi. pantofii poti sa-i scoti in ecuatie daca stai in pat si poti sa ti-i pui daca mergi pe la petreceri 😛

Alina

Sustin rochita tricotata cu ciorapi grosi, doar ca, in loc de pantofi, eu am niste botinute foarte comode, cu toc de 3 cm 🙂 A mea are maneci scurte, asa ca in casa nu imi e foarte cald, iar de cumva s-o intampla sa ies, ii pun un pulovaras deasupra si cojocelul. Comod si feminin, ce sa ceri mai mult.

Laur

Daca stai acasa, ceva lejer, daca esti invitata pe la un party RV ceva sexy si dragut.Te las pe tine sa alegi. Eu nu-mi fac probleme, cä oricum cineva trebuie sa munceasca in noaptea dintre ani. LA MULTI ANI SI DISTRACTIE PLACUTA!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.