Dragă vecină

Pentru că mi-a aruncat pietricel mănuşa legându-se de faptul că, vezi doamne, nu mai scriem de mână, m-am hotărât ieri să-i scriu vecinei plecate la rude in străinătate, o scrisoare, pe care sper să o primească curând:

Ce sa zic, n-am avut niciodată 10 la caligrafie, dar scriu destul de mult de mână şi azi. 😀

(Visited 1,297 times, 1 visits today)
Tanti Jeni

Soro, deși scrisu te dezvăluie ca fiind o persoană cu optimismu sănătos ( tinzi să urci rândurile către dreapta), scrisoarea conține trei decese pe o singură pagină. Nici în Hamlet nu se moare în ritmu ăsta, parol!

nina

@Tomata cu scufita- apai daca nici eu nu-s optimista, atunci nimeni nu mai e. Acum daca voi ziceti ca si din scris se vede asta, cu atat mai adevarat. Multumesc! 🙂

Alex

Mno, apai nusht cat oi avut la caligrahii, da’ la gramatici sigur oi avut mai putzahn, că nea Vasile nu să scrâie cu leneutza d-aia cratima cum ii zicie la dictionar!
P.S. inainte sa inceapa a zbura (ca)caramizele spre minie, sunt de acord ca e posibil sa fie doar o iluzie da vedjere da pe la scris, ca doar die asta s-o inventat masina de scris sa nu mai existe confuzii.

nina

@Alex- daca vrei sa spui ca ai mai gasi si alte greseli, nu ma sperii. Mai gresesc eu pe ii pe colo, dar in general stiu regulile si scriu corect. Ai sa razi, dar la gramatica chiar am avut 10. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.