Ce-şi doresc femeile când nu mai vor haine şi genţi?

Aţi ghicit, încăltăminte. Ok, sunt unele dintre noi care îşi doresc ceasuri, bijuterii telefoane şi laptopuri, dar de câte ori pe an îţi poţi dori aşa ceva? Maxim o dată. Pe când încălţăminte…cum să-ţi ajungă astea?

A fost o vreme ( nu foarte îndepărtată) în care dacă mă întrebai ce vreau, îmi doream haine. Haine, haine şi iar haine.

Acum a venit timpul să-mi doresc încălţăminte, deşi am strâns deja o mică colecţieţ din care recunosc că-mi lipsesc multe chestii, printre care şi cizmele negre înalte făra toc, must have-ul oricărei femei ( eu am o pereche aproape nouă, numai că “pereche” e mult spus, nu mai am decât una, pe cealaltă n-o mai găsesc).

Ei, dar de la un timp, mai exact de când lucrez aproape acasă, adica am biroul vis-a-vis de casă 😀 , mi-e nu ştiu cum să ma încalţ cu toc sau cu ceva pretenţios, mai ales în zilele în care ştiu că nu mă duc nicăieri. Aşa că îmi trebuia ceva comod. De aici dorinţa mea de încălţăminte nouă, pentru că până acum mi-am tocit bascheţii de tot şi nici nu prea mai e vremea de bascheţi din cârpă. Şi cum pentru femei e suficient să-şi dorească, de azi am încălţări noi. Am fost la Afi Cotroceni în magazinul Puma şi mi-am ales pumeţii. Aştia-s:

 

Evident că acum stau şi mă, uit la ei pentru că nu ştiu cu ce să-i asortez, dar acolo mi-au luat ochii şi i-am ales pe ei. Ştiţi ce greu e să fii într-un magazin şi să-ţi poţi alege orice? Da, e greu. Oricum mie îmi plac foarte mult, sunt mişto de tot, foarte, foarte comozi. Sper să găsesc urgent ceva de îmbrăcat care să mearga cu ei. Am facut ce-am făcut şi am ajuns iar la îmbrăcăminte. Dar nu-mi doresc, nu, nu…

(Visited 650 times, 1 visits today)
Isolda

lol

Credeam ca numa’ io am probleme d-astea ….profunde . 🙂
Daca in realitate culoarea este cea care se vede in poza atunci minunile alea le poti asorta fff usor la mii de chestii, nu-i bai !

weigela

Mie imi place culoarea baschetilor tai. Ce imi e dor si mie sa merg in didasi la birou….din pacate nici o sansa….Am hotarat acum cateva luni ca nu mai dau bani pe haine (m-am tinut de promisiune) insa acum am dat si eu de alta boala…pantofii…pe unde ma duc ma probez cu cate o pereche de pantofi, poate poate gasesc unii care sa-mi placa…mai ales ca zilele trecute am pierdut tocul pantofilor mei preferati de care nu ma induram sa ma despart; acum s-a rezolvat…imi trebuie pantofi noi…cel putin 2 perechi..

Sa-i tocesti cu folos!!!!

nina

@Nicu- ma bucur!!! 🙂
@Weigela- hahaha, pai ce spuneam, nu ne mai luam haine dar ne trebuie incaltaminte. 😀
@maria- nu-mi aminti de genti ca am vrut sa le fac si lor o poza, sunt in jur de 10. 🙁

cafeaua_neagra

Faini “pumasii”!Niciodata nu avem prea multe genti sau prea multi pantofi. Nu mai spun de spatiu…
A propos:vreau un dressing mare, mare!

nina

@cafeaua_neagra- daaa, si eu il vreau, dar n-am unde sa-l fac. Zic multumesc ca am un pod, unde pot duce vara hainele si incaltarile de iarna si iarna hainele si incaltarile de vara. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.