M-am născut de Halloween

Atunci când graniţa dintre lumea asta şi cea de dincolo se slăbeşte, sunt alungate spriritele rele şi sunt chemate cele bune. Îmi place să cred că sunt un spirit bun venit pe lume in noaptea de Halloween si întrupat într-o femeie cu toane. 😀

În rest, o femeie obişnuită care a primit de ziua ei multe cadouri şi urări de la oameni dragi şi care a făcut pentru ocazia asta un delicios tort diplomat, pe care vi-l arăt un pic mai târziu şi din care vă servesc cu plăcere dacă treceţi azi pe la mine.

Mulţumesc frumos tuturor celor care mi-au transmis felicitări şi va multumesc şi vouă celor care treceţi azi pe aici!

PS. Nu răspund la telefon pentru că am schimbat numarul de câteva zile şi n-am reuşit să trimit sms-ul ăla cu noul număr. 😀

Later edit: Nu mă credeaţi că vă dau tort, ha?

(Visited 313 times, 1 visits today)
Carmen

Trebuia sa apara un nou post ca sa am ocazia sa-ti doresc “La multi ani” si sa pasesti cu dreptul in noul job, iar fetele sa-ti aduca numai bucurii! La faza cu tortul m-ai pierdut, nu sunt amatoare de dulciuri (si asta nu ca as tine vreo dieta, dimpotriva!)Distractie placuta!

LiaLia

La mulți ani încă o dată! Toate rele să se spele, toate bune să se-adune 🙂 Eu am luat o felie de tort, că eu sunt amatoare, foarte bun 🙂 Am sărbătorit și noi aici pe soțul prietenei mele, brazilianul Clairton, născut tot de Halloween. Suedezii ăștia multi-culturali chiar știu să se distreze, am fost tare bucuroasă să mă simt ca acasă cu prietenii. Sper că și voi v-ați distrat și că ziua ta a fost specială 🙂 Te pupez!
P.S. Am auzit una fff amuzantă :))) Prietena mea Iulia (acolo unde am făcut garage-sale) a primit o vizită la poartă, de la niște copilași care au întrebat: primiți cu Halloween-ul? :)))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.