Dove striga adunarea

Ce face o femeie cu toane in orele de pranz, cand copiii dorm si sotul face bazine? Da, stiu, ar trebui ca ea sa-si faca somnul de frumusete. Si chiar asta face de obicei, numai ca azi e o situatie speciala, in care a gasit ceva mult mai bun de facut, dar tot strans legat de frumusete, cum altfel. 🙂

Incepand cu ora 12 Dove organizeaza azi  o conferinta despre frumusete pe facebook. Ce bine ca s-a inventat facebook-ul asta, ma gandesc ca daca ne chema undeva, intr-o sala de conferinta traditioanala, multe dintre noi n-ar fi putut ajunge, asa ca acum nu aveti nicio scuza sa fiti prezente in sala virtuala in care au loc discutiile, adica aici. Se intelege ca sunteti toate invitate, ca ne vom da cu parerea despre frumusete adevarata, feminitate  si ingrijirea pielii si vom face cunostinta cu moderatoarele de azi Alice Nastase si Catalina Coca, doua dintre ambasadoarele Dove .

Cum nu le stiti? Alice Nastase, redactor sef  la revista Tango (aha, parca o stiti acum)  si autoarea mai multor carti ce au ca element principal femeia, spune legat de campania Dove:

Probabil că dacă aş fi primit propunerea aceasta acum 10 ani nu aş fi acceptat-o, pentru că nu m-aş fi considerat potrivită pentru un asemenea proiect. Şi asta pentru că eu nu am avut şansa unei educaţii legate de frumuseţe făcute la timp, aşa că mi-am câştigat întârziat încrederea în sine şi puterea de a mă simţi bine aşa cum sunt. Eu am ajuns cu trudă, de una singură, să susţin valorile extraordinare pe care Dove le împărtăşeşte astăzi tuturor. Şi de aceea, cu atât mai mult, mi se pare o şansă minunată că există azi un prieten care întinde o mână de încredere femeilor lumii, la orice vârsta s-ar afla ele.” 

Catalina Coca, ambasadoarea lunii aprilie aleasa de pe site-ul dove, este beauty editor si are doar 23 de ani. Desi extrem de tanara, ea isi ia foarte in serios “sarcinile”pe care le are ca si ambasadoare Dove.

So, azi la 12 trecute fix, va astept cu mic cu mare la conferinta Dove de pe facebook sa discutam ca intre fete, despre frumusete.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Dove striga adunarea - Ziarul toateBlogurile.ro

[…] Dove striga adunarea Thu Jul 15, 2010 8:14 am Ce face o femeie cu toane in orele de pranz, cand copiii dorm si sotul face bazine? Da, stiu, ar trebui ca ea sa-si faca somnul de frumusete. Si chiar asta face de obicei, numai ca azi e o situatie speciala, in care a gasit ceva mult mai bun de facut, dar tot strans legat […] […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.