Dacă ar fi să alegi o vârstă

Aseară am văzut în sfârşit The Twailait Saga- New Moon. Nu mi-a plăcut, mi s-a părut aşa, de copii ca să fiu drăguţă, însă m-a dus cu gândul în altă parte. Fata din film vroia să devina vampir nemuritoare şi se grăbea, pentru  ca nu cumva să îmbătrânească prea mult  înainte de schimbare. Avea 18 ani.

Mă gândeam, dacă noi am fi nemuritori şi am avea posibilitatea să putem înainta în vârstă, fizic, atât cât vrem, unde ne-am opri? Care ar fi înfăţişarea cu care am vrea să parcurgem sutele de ani ce ar urma din viata noastra fără de sfârşit? Aberez. Dacă filmul nu mi-a ţinut mintea destul de ocupată, am dat-o în altele.

Eu m-am gândit şi sunt sigură ca aş alege să mă opresc la 30 de ani. Mi se pare vârsta perfectă. Aş fi fost încă destul de tânără să pot părea de 25 când vreau şi cu aceeaşi uşurinţă aş fi putut arăta de 35 când aş fi considerat de cuviinţă. În plus, aş fi avut deja copiii, care ar fi în jur de 4 ani şi n-ar fi fost deloc rău să rămână aşa. Mici şi drăgălaşi. 😀

Tu la ce vârstă ai vrea să devii nemuritor? Doamne, cum sună asta… 🙂

(Visited 48 times, 1 visits today)
nina

@Mihai- nu merge bre, tre sa spui si de ce. 🙂
N-am vazut filmul, m-am uitat acum la trailer. Il vad diseara sigur. 😀 Multumesc!

Alina

La 30! Adica acum. Mie mi se pare ca acum arat cel mai bine. Sau o fi din cauza ca asta aud in casa in fiecare zi? Sper ca omul meu nu vorbeste doar ca sa se afle in treaba 🙂

Darael

Cred ca blestemul suprem este “sa ramai nemuritor in lumea aceasta”….. sa vezi cum mor toti (cei dragi), sa vezi aceleasi rautati, aceleasi intrebari, aceleasi lucruri…. jalnic.

Aleg varianta sa fiu in fiecare zi “altfel”, sa cunosc totul si sa plec linistit si senin.

nina

@Darael- stii, dupa ce am citit “Toti oamenii sunt muritori” am ajuns si eu la concluzia asta. Obosisem eu de cat traise omul ala. In plus asa ne ramane spranta pe cand “Dacă trăieşti destul de mult, vei vedea că fiecare victorie se transformă într-o înfrângere”.

Incercam doar un exercitiu aici. 🙂

Nicu

Pai cum cand bre Nina…acum normal..De ce crezi ca m-am pus pe slabit?!O sa devin curand nemuritor.Iti dai seama ce ar fi insemnat sa fiu unul iesit din forma :))

AlexG

Intre 25 şi 30, clar:).
Btw nina, filmele cu vampi’nemuritori(care au explodat de la succesul care l’au avut Twilight and shit) sunt pentru tineri ( în special domnişoare ) de vârsta mea sau chiar mai tineri , eu fiind mergând pe venerabila vârstă de 18 ani. Şi mie îmi plac filmele fantasy, da’ nu m’am uitat şi nu am de gând să ma uit niciodată la aşa ceva (asta dacă nu cumva o să am o prietenă care chiar să fie înnebunită de ele :)) ).

nina

@Alex- am aflat si eu azi cam care-i targetul cu ele, dar nu-s chiar de nevazut, numai ca-s usurele rau.
Zici ca 25-30, da’ de unde stii tu ca atunci ar fi bine, daca n-ai ajuns inca la varsta aia?

AlexG

@nina m’a ucis intrebarea, cred că pot să răspund spunând că încă nu sunt împlinit pe mai niciun plan, aia fiind vârsta la care aş vrea să fiu împlinit 90% pe toate planurile:)

AlexG

plus că nici măcar nu mi’a crescut barbă, cum să fiu nemuritor fără să îmi crească barbă :))) (ai putea să pui asta în coada comentariului anterior 🙂 )

claus

30, maxim 35. Motivele ar fi mai multe, dar amintesc numai faptul ca atunci poti alerga atat dupa caprioare de 20, cat si dupa capre de 40 fara probleme 😀

simona

La 36 de ani,teoretic. “Toti oamenii sunt muritori” de Simone de Beauvoir, o carte remarcabila care n-are nici o legatura cu filmul, merita citita.

nina

@Alex- ma bucur ca ai adaugat asta pentru ca eu apoi m-am gandit ca oprirea la o anumita varsta este pur de ordin fizic, restul se pot face foarte bine si dupa.

@Claus- bun argument. 😀

@Simona- ne spui si de ce ai alege 36?

Mihai

ne scuzati de intarzierea raspunsului, care este. la 40 – pentru ca am oarece experienta in spate zic eu si ca sunt suficient de “functional” pentru restului timpului de acum incolo. sunt convins ca daca s-ar intampla ar fi foarte ceva deosebit sa vezi cum totul evolueaza in jurul tau si se schimba. pentru ca schimbarea este inevitabila indiferent ce s-ar intampla. e suficient sa privim in jurul nostru – tehnologic vorbind – si sa ne amintim cum era acum 20 ani.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.