Azi vorbim despre frumusete

Frumusetea, acest substantiv de gen feminin, s-a nascut din nevoia naturala de continuitate.
Daca ai facut vreodata baita unui copil si i-ai atins pielea, nu se poate sa nu te fi gandit ca si pielea ta a fost candva asa de fina si de matasoasa. Sa ne lamentam acum in pareri de rau, nu-i cazul, dar sa facem ceva in sensul acesta, se poate.
 
Va invit sa vorbim despre frumusete, acea frumusete care izvoraste din simplitate. Sa fim ambasadoarele frumusetii in campania Dove, sa spunem ce ne place si ce nu la noi si sa incercam sa ne mentinem cat mai mult, finetea aceea de „piele de bebelus”.
 
In demersul asta catre frumusetea continua, Dove isi aduce aportul cu gelul de dus Dove Visible Care, disponibil in trei variante: “Renewing” recomandat pentru piele normala, cu o formula special creata pentru a hrani pielea (asta i-al meu), “Brightening” care reimprospateaza si aduce stralucire pielii fara luciu (mi-ar trebui mai degraba asta) si “Softening”  pentru pielea uscata si pentru catifelare, iar noi venim cu experienta noastra. Fiecare dintre noi ar trebui sa avem cate un gel din asta cremos macar timp de 7 zile, pana vedem diferenta.
 
Nu-i greu sa devii si tu una din Ambasadoare, trebuie sa-ti faci un cont pe site-ul campaniei, unde poti scrie despre experienţa cu Dove Visible Care. Iti spui mesajul in stilu-ti personal si convingator, il recomanzi  catre cinci prietene iubitoare de frumos si esti inscrisa in competitie. La finalul fiecărei luni, in functie de numarul de voturi obtinute de la sustinatoare, va fi aleasa cate o Ambasadoare Dove. Campania va dura pana la 31 iulie. Nici nu-i cazul sa va mai spun de premii, dar ele sunt…
 
Daca te hotarasti sa intri in concurs, eu te sustin. Trebuie numai sa ma anunti si facem impreuna o campanie intreaga de sustinere. Oh, ce mi-ar placea, ca cea care pleaca la Barcelona sa fie una dintre voi. Da ati auzit bine, spa, rasfat si Barcelona.
Acum ca am lamurit asta, dincolo de campanie, sunt curioasa cum va ingrijiti voi pielea. Ati reusit sau nu pana acum sa fiti multumite de frumusetea pielii voastre? Mai este ea la fel de matasoasa ca-n copilarie? Pentru ce vrei tu sa fii frumoasa? Stiu, pentru tine, dar recunoaste ca nu numai. Pentru ca frumusetea e mai ales hrana pentru ochii si sufletul privitorului. Si daca nu ma credeti, haideti sa-i intrebam pe baietii din jurul nostru.

(Visited 39 times, 1 visits today)
vlad

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.