Vineri plecam la Zagreb

Cu masina. :D. Am hotarat asta inainte de a veni norul de cenusa, asa ca ma felicit inca.

Plecam in interes de serviciu, evident. Nu ne-am permite sa lasam totul balta si sa plecam intr-o excursie de placere, la sfarsit de saptamana. Nu. Dar sa incercam sa scoatem cat mai multa placere din drumul asta, lung si probabil obositor, putem.  Spun probabil pentru ca am fost odata cu masina din Bucuresti pana dincolo de Barcelona, adica vreo 3500 km fara sa oprim pentru dormit, nicaieri. 😀 Bine, eram mai tineri si mai nelinistiti. Acum vom vedea.

Plecam vineri dimineata pe la 4 din Bucuresti, si intentionam ca pana-n 17.30 sa fim la Zagreb. S-o putea, nu s-o putea, noi nu putem decat sa incercam. Daca ai fost si/sau ai idee de drum de popasuri (pentru intins oasele si reimprospatat cafeaua), da-mi de stire. . Ca or sa fie si neprevazute asta-i clar, dar nu strica niciodata sa stii la ce sa te astepti, macar in parte.

(Visited 154 times, 1 visits today)
coana zoitzica

mamciule, daca o iei pe la olteni, eu ti-as recomanda sa manaci bine acasa si sa iei si niste senvisuri la pachet 🙂
acum daca tot bateti Serbia, de ce mai urcati pana la Timisoara si nu iesiti la Orsova sau p-acolo? vezi ca michelin iti da si cea mai scurta ruta 😉 nu prea ti-as recomanda sa faci multe popasuri prin Serbia.

Nicu

Nina, ca unul care a mers pe doua trasee catre Croatia adica si prin Serbia si prin Ungaria, ti-l recomand din suflet p-ala pe Ungaria chiar daca e mai lung cu vreo 200 km. NU de alta, dar de la Szeged este autostrada pana la Zagreb
Eu am plecat la 4 din Bucuresti spre Pitesti – Sibiu – Arad – Szeged – Budapesta ( Ora 16:00)(dormit)
Din Budapesta pe M7 catre punctul de iesire Letenye catre Zagreb. Nu se fac mai mult de 3 ore juma Budapesta – Zagreb.
Daca vrei sa faci stop de som in Budapesta eu am dormit aici:
To utca 1., Torokbalint
2045 Torokbalint, Hungary

nina

@Nicu- nu avem cum sa ne oprim la dormit. Vineri seara tre sa fim in Zagreb la o intrunire. 😀 Tre sa mergem uns. Voi pana la Budapesta ati facut popasuri dese?

Nicu

@ Nina

Pai pana in Budapesta sunt 800-850 km…deci nu prea am avut cand.Stop-urile au fost doar de alimantare si de …ma intelegi.
E complicata un pic bucata din Ungaria pana se intra pe autostrada…la Szeged
Eu cred ca dintr-o bucata daca mergeti prin Ungaria faceti cam 15 ore minim
Prin Serbia e mai scurt dar pana la Belgrad nu e autostrada si pana acolo sunt 600-650 km. Asta inseamna cam 12 ore sigur.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.