Ruxi

Pt ca asa e barbata-miu. De multe ori s-a intamplat ca din orgoliu sa refuze un ajutor, chiar daca dup-aia a regretat. e foarte orgolios si-i raneste pe cei de langa el foarte mult si cu o foarte mare usurinta(numai pe cei care-i iubeste).
Nu inteleg nici eu chestia asta dar asa se intampla.

Isolda

Sunt putin confuza …..

Brontozaurel ( ANA )zicea la un mom dat intr-un comm pe un alt site cum arunca mancarea ( carnea in special ) pe care i-o pun parintii la pachet ( din BV ) fiind mult prea multa .
Alteori sustinea ca se simte mult mai confortabil in tinuta tip business si ca are f multe haine pt ca are cunoscuti care lucreaza in domeniu care o ajuta cu reinoirea garderobei etc .

Mi-a lasat intotdeauna impresia unei copile ( acum inteleg cu stupoare ca are defapt 26 de ani ) rasfatate care nu s-a lovit niciodata de ….pragul de sus . Si acum descopar povestea studentei cu dresuri geometrice , cu cele 3 zile in care nu mancase nimic si cu refuzul painii pt ca n-o platise cu banii din buzunar.

De obicei memoria nu-mi joaca feste si mai stiu si ca viata inseamna up and down dar totusi…..ce nu se leaga ???

nina

@Isolda- nu stiu ce sa zic, intamplarea este de acum un an si ti se poate intampla oricand sa ramai, mai ales fiind singur si departe de ai tai, fara bani de paine (asa se zicea pe vremea mea).
Eu personal am ramas in facultate de multe ori timp de de saptamana doar cu bani de eugenii, si nu eram cea mai amarata dintre colegii mei, iar parintii imi dadeau mereu cand plecam de acasa mai mult decat mi-ar fi fost suficient pentru doua saptamani (cu frecventa asta mergeam acasa). Ii cheltuiam din prima zi pe toti si apoi ramaneam doar cu “bani de paine” timp de cel putin 10 zile. 🙁

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.