Duş în public

În public, în public, dar să ştim şi noi. Şi cum spunea un coleg, să fie cu apă caldă să nu răcească porumbiţa.

Dragii mei, maine la orele nouă trecute fix, în Piaţa Universităţii, undeva deasupra Bucureştiului, o duduie frumoasă, frumoasă va sta sub apa şi gel de duş Dove Visible Care cu Nutrium Moisture. Adică, fata asta are curaj, sare mâine peste duşul de dimineaţă făcut în baia proprie  şi va face duş în public. 😀

Toată tevatura e pusă la cale de revista Tabu (e o idee mai veche de-a lor) împreună cu Dove şi Radio Zu.

Acum, eu stau să mă gândesc dacă ăştia opresc traficul mâine la Universitate sau or să fie super-ambuteiaje, că la ora aia e trafix maxim şi în general şoferii îs tare curioşi când văd fete frumoase, mai ales la duş, mai ales dimineaţa. 😀

Eu zic că asta merită văzută pe viu, aşa că mâine dimineaţă îmi fac neapărat drum prin zonă. Mă văd şi cu voi?

(Visited 29 times, 1 visits today)
viatanomada

Nina,dupa dus trebuie sa treaca pe la o comisie ca sa se convinga daca e bun produsul sau e reclama mincinoasa,nu???!!!comisia va fi aleasa din public/

nina

@Isolda-serios vorbesc dar nu cred pana nu vad, asa ca maine ma duc acolo. 😀

@viatanomada- din public si musai sa fie de gen masculin. 🙂

Whole Lotta Love

Ce cocalareala de reclama. Eu as fi pus-o pe femeia “eliberata” “Tabu & Dove”, sa se lase facuta posta de toti boschetarii din zona.

nina

@Whole Lotta Love- Mai cocalareala decat mirosurile din mijloacele de transport in comun, chiar si dimineata, nu exista. Actiunea este un indemn la frumusetea naturala care incepe cu dusul de dimineata. Vorba lui Hadean, “eu as pune cate o cabina de dus in fiecare statie de autobuz”.
Dar noi intelegem fiecare cum vrem. 🙁

Isolda

Baiatu’ asta Hadean e tare fain .Asa de fain ca aproape nu-mi vine a crede ca mai sunt oameni ca el in Ro dar nu numai .
No, io-s maritata , nu-i fac avansuri omului .:) Dar il respect si ma gandesc ca-i tare pacat ca nu-i molipsitor bunul simt….

A propos de povestea asta cu spalatul am avut si eu odata o colega certata cu apa . Deci, putea ingrozitor indiferent de ora .
Unde mai pui ca eram si noi un colectiv “select ” , zice-se , adica nu munceam la camp ori la taraba ci in ditamai corporatia .
Evident , toti ne indemnam care pe altul sa-i atraga atentia insa nimeni nu “risca ” . Pana intr-o zi cand aceasta ajunsa la job zice extrem de somnoroasa : ” astazi nu stiu cum voi munci . Sunt rupta de somn . am avut un cosmar …..”

Si atunci un coleg mai zgubilitic intreaba cu voce ferma ” Ai visat cumva ca te alerga un sapun mare si verde ??? ”

Inutil sa povestesc ce-a urmat….Totusi mie mi-a parut rau de ea caci in mod evident s-a simtit tare ranita si chiar a plans de s-a spetit in toaleta . DAR………..

Whole Lotta Love

@nina: Nu cred ca esti atat de naiva incat sa crezi ca va avea un efect un sensul in care spui tu. Ce spui tu, e o fantasma a cuiva careia ii place sa fie curata. Sa fim seriosi. E exhibitie si atat. Spun ca e cocalareala, pentru ca la nivelul asta cred ca au si tintit. Sa se dea in spectacol. Sa “atraga atentia”. Insa celor care deja se spala, dar cu alte produse.
Ceilalti, daca nu reactioneaza ei la reactiile celor din jur, iti dai seama ca sint imuni “demonstratii” d-astea.
Si n-o sa fie nici o gagica goala, pentru ca risca sa ii ia politia.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.